ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Μιλούν οι πράξεις και τα έργα μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:28:00 μ.μ. | | |
Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Μιλούν οι πράξεις και τα έργα μας
 Διαβάσαμε με πολύ προσοχή λίγες ώρες μόνο πριν την Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ. Αργολίδας δελτίο τύπου προέδρου ενός σωματείου της Β’ κατηγορίας των πρωταθλημάτων μας, και νιώθουμε την ανάγκη ν’ απαντήσουμε όχι με διάθεση απολογητική, αλλά για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους απέναντι σε ανθρώπους που τελούν υπό πλήρη ανυπαρξία και προσπαθούν να δημιουργούν εντυπώσεις με μεγάλα λόγια που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.


Ανθρώπων που στον βωμό προσωπικών συμφερόντων είναι ικανά να προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα, ώστε ν’ αφήσουν σκιές εκεί που δεν υπάρχουν. Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν και επειδή το Διοικητικό Συμβούλιο δρα με πλήρη διαφάνεια και δημοκρατικότητα, θα θέλαμε να τονίσουμε τα εξής:

- Αρχικά ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός έχει σταλεί ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ σε όλα τα σωματεία της ‘Ενωσής μας, ενώ παράλληλα έχει ανέβει ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ και στην ιστοσελίδα της Ένωσης. Πως γίνεται κάποιος να μιλά για καθυστέρηση όταν κανένα σωματείο δεν παραπονέθηκε για το αντίθετο; Πως γίνεται κάποιος να ισχυρίζεται πως έλαβε εκπρόθεσμα τα έγγραφα όταν υπάρχουν αποδείξεις από τις εταιρίες εταιρείας ταχυμεταφορών για το αντίθετο; Επειδή κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο και η αλήθεια είναι αδύνατο να κρυφτεί, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου η απόδειξη από την εταιρεία που παρέδωσε τα έγγραφα στον συγκεκριμένο πρόεδρο.

- Έπειτα ο πρόεδρος του σωματείου της Β ’Κατηγορίας μιλάει για υποτιθέμενα στοιχεία υπερβολικής σπατάλης. Στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χτες η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων της Ένωσης υπερψήφισε τόσο τον διοικητικό, όσο και τον οικονομικό απολογισμό. Τονίσαμε πως οποιοσδήποτε διαθέτει περαιτέρω απορίες φυσικά και μπορεί να έρθει από τα γραφεία της Ένωσης(Νικολάου Λάμπρου 8 σε περίπτωση που κάποιοι δεν γνωρίζουν την διεύθυνση, καθώς η παντελής απουσία τους σε κάθε επίπεδο , ίσως βρίσκει εκεί κάποια εξήγηση). Λειτουργούμε με πλήρη διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα και αυτό, όπως αποδείχτηκε και με το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης, είναι και η άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των σωματείων της Ένωσης.

- Στην συνέχεια διαβάζουμε για μηδενική πρόβλεψη για την αποκατάσταση των τραυματισμένων ποδοσφαιριστών! Πόσο ΑΔΑΗΣ μπορεί να είναι κάποιος για να μην γνωρίζει πως ΗΔΗ έχουν λάβει οικονομική βοήθεια ποδοσφαιριστές σωματείων της Ένωσής μας, που τραυματίστηκαν σε αγώνες των πρωταθλημάτων μας με ενέργειες του Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Α; Οι προηγούμενες διοικήσεις δεν είχαν ποτέ προβλέψει κάτι το αντίστοιχο. Εμείς με συντονισμένες κινήσεις καταφέραμε να το πετύχουμε. Το ερώτημα που εύλογα γεννάται είναι το πόσο επιφανειακή ενασχόληση με το άθλημα μπορεί να έχει κάποιος που δεν γνωρίζει βασικά πράγματα για την λειτουργία του;

- Τέλος ο εν λόγω κύριος μιλά για εργαλειοποίηση του ποδοσφαίρου και για Μαυρογιαλούρους. Είναι άραγε τυχαίο ότι ο συγκεκριμένος πρόεδρος σωματείου Β’ Κατηγορίας ήταν ανύπαρκτος εδώ και 2 χρόνια με ΚΑΜΙΑ παρουσία, ΚΑΜΙΑ πρόταση, ΚΑΜΙΑ θετική συνεισφορά στην ανάπτυξη του Αργολικού ποδοσφαίρου και εμφανίστηκε ξαφνικά λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του ως υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές; Ποια είναι η πιο χαρακτηριστική κίνηση παλαιοκομματισμού, αν όχι αυτή; Ποιος τελικά λειτουργεί ως σύγχρονος Μαυρογιαλούρος προσπαθώντας να κερδίσει εντυπώσεις με ψεύδη , όταν η πραγματικότητα έρχεται να τον διαψεύσει πανηγυρικά; Η φράση «Ο λίθος θέλει επιστρέψειν εις τον κυλίοντα αυτόν», βρίσκει στην περίπτωση αυτή την πιο πανηγυρική της εφαρμογή.

Κλείνοντας θέλουμε να δηλώσουμε στα σωματεία της Ένωσής μας, που σε συντριπτική πλειοψηφία έδειξαν εμπράκτως την στήριξή τους στο όραμα και το έργο που έχουμε για το Αργολικό ποδόσφαιρο , αλλά και την εμπιστοσύνη τους στον τρόπο λειτουργίας του Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Α , πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε άοκνα για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας. Δεν μένουμε σε όλα όσα έχουμε πετύχει αλλά προχωράμε να δώσουμε νέα πνοή στο ποδόσφαιρο, το άθλημα που με αγάπη και ανιδιοτέλεια υπηρετούμε.



Ε.Π.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ