ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του προγράμματος Έγκαιρης Προειδοποίησης “Early Warning Europe” στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:55:00 μ.μ. | |
Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του προγράμματος Έγκαιρης Προειδοποίησης “Early Warning Europe” στο Άργος
 Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 20/3 στο Επιμελητήριο Αργολίδας, η παρουσίαση του Ευρωπαϊκού προγράμματος Έγκαιρης Προειδοποίησης “Early Warning Europe” που υλοποιείται από εξειδικευμένη ομάδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται είτε σε επιχειρήσεις που ενώ επιβίωσαν μέσα στην κρίση ,διαπιστώνουν ότι έχουν «κολλήσει» και πρέπει να διαγνώσουν τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων τους (οργανωτικές, κόστος παραγωγής, διάρθρωση πωλήσεων, νέες αγορές κλπ), είτε σε επιχειρήσεις που έχουν βρεθεί, ιδίως λόγω της κρίσης, σε αδυναμία εξυπηρέτησης των οφειλών τους και αναζητούν τη βέλτιστη λύση .

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτης Δαμούλος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους εισηγητές για την αποδοχή της πρόσκλησης, τόνισε τη μεγάλη σημασία της έγκαιρης αντίδρασης κάθε επιχείρησης σε πιθανές προβληματικές καταστάσεις , ώστε αυτές να εξαλείφονται στην πηγή και να μην επηρεάζουν τη δραστηριότητα της.

Την παρουσίαση ξεκίνησε ο κ. Σύρος Κοσκοβόλης, υπεύθυνος έργου και συντονιστής του Early Warning Europe με πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος επιχειρήσεων, ο οποίος παρουσίασε εν συντομία τα βασικά σημεία υλοποίησης του προγράμματος (Αίτηση, Διάγνωση, Mentoring ), τονίζοντας τη σημασία που έχει η καλλιέργεια γενικευμένης κουλτούρας Έγκαιρης Αντίδρασης στην επιχειρηματικότητα.

Στη συνέχεια η κ. Πόπη Βασιλάκη - Σύμβουλος Διάγνωσης του προγράμματος, παρουσίασε τη διαδικασία με την οποία πραγματοποιείται η διάγνωση της τρέχουσας κατάστασης της επιχείρησης, τονίζοντας ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος εξασφαλίζεται απόλυτη εχεμύθεια. Κατά το πέρας της εισήγησής της παρουσίασε πραγματικό ανώνυμο case study διάγνωσης το οποίο έχει πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του προγράμματος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την εισήγηση του δικηγόρου- συνεργάτη του ΕΕΑ κ. Δημήτρη Αναστασόπουλου ο οποίος παρουσίασε τον «Οδικό Χάρτη Ρύθμισης Οφειλών» που εκπόνησε ο ίδιος. Πρόκειται για έναν εύχρηστο οδηγό με τον οποίο κάθε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να εντοπίζει τις επιλογές που έχει για να διευθετήσει τα χρέη του σε Τράπεζες, Ασφαλιστικά Ταμεία και Δημόσιο.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας ως συνεργάτης του ΕΕΑ για την εφαρμογή του προγράμματος στις επιχειρήσεις της Αργολίδας σας ενημερώνει ότι για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα Early Warning Europe και τον «Οδικό Χάρτη Ρύθμισης Οφειλών», μπορείτε να επισκέπτεστε απ΄ ευθείας το site www.earlywarning.eea.gr ή να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Αργολίδας στο τηλ. 27510-67216 (εσωτ.3),

Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ