Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

Η διοίκηση του ΕΕΑ στο Επιμελητήριο Αργολίδας ενημερώνει για την IDD

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:32:00 μ.μ. | |
Η διοίκηση του ΕΕΑ στο Επιμελητήριο Αργολίδας ενημερώνει για την IDD
 Σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου το απόγευμα στις 18.30 στο Επιμελητήριο Αργολίδας (οδός Κορίνθου 23 στο Άργος) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση που αφορά τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και θα εστιάσει στην ενημέρωση για την Οδηγία IDD και την νέα νομοθεσία (Ν 4583/2018) για την ιδιωτική ασφάλιση.

Στην εκδήλωση εισηγητές είναι ο Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας και πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Γαβαλάκης οι οποίοι θα δώσουν χρήσιμη πληροφόρηση στους παριστάμενους για την IDD και ευρύτερα θέματα που απασχολούν τον κλάδο. 

Ήδη έχουν προηγηθεί παρόμοιες εκδηλώσεις σε Ιωάννινα, Χαλκίδα, Πάτρα, Άμφισσα, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα, Κατερίνη, Βέροια και Σέρρες και το ενδιαφέρον που καταγράφεται είναι μεγάλο. Στο πλαίσιο αυτό οι εκπρόσωποι της διοίκησης του ΕΕΑ θα συνεχίσουν το «οδοιπορικό» τους στην χώρα ενημερώνοντας με επάρκεια όλους τους επαγγελματίες για την ομαλή προσαρμογή τους στο νέο νομοθετικό πλαίσιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ