ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

"Lia Hide trio" live στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:11:00 μ.μ. | |
"Lia Hide trio" live στο Ναύπλιο
Η Lia Hide συστήνεται ως ένα φωτεινό κορίτσι που γράφει σκοτεινά κομμάτια, παίζει πιάνο και τραγουδάει. Η μουσική της λέει πως είναι dark/artpop with a twisted twist.


O πρώτος της δίσκος “HOME” έχει κυκλοφορήσει από την EMI-Universal το 2013, και ο δεύτερος το Μάιο του 2017 (self-released) σε παραγωγή Ευριπίδη Ζεμενίδη και mastering από τον πολυβραβευμένο με Grammy Adam Ayan.

Μόλις κυκλοφόρησε τον τρίτο της δίσκο "Tells no Fairytales". Έχει ταξιδέψει με τη μουσική της μέχρι το Μόντρεαλ, την Αγγλία, την Πολωνία, τη Νορβηγία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Ιταλία. την Καλιφόρνια και το Σακραμέντο. Στην Ελλάδα έχει βάλει ως τώρα τη σφραγίδα της στην εγχώρια ηλεκτρονική μουσική σκηνή με δισκογραφία που έχει αγαπηθεί και συνεργασίες που έχουν συζητηθεί: έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων με τους: Κ. ΒΗΤΑ, Tricky, Kovacs, Kadebostany, Anneke Van Giersbergen, Joseph Van Wissem, Molly Nilson, Active Member, Keep Shelly in Athens, Robin Skouteris).

Με τη φωνή της, τη δεξιοτεχνία της στα πλήκτρα, και εμπνεόμενη από τη σκηνή των 80's & 90’s που τόσο αγαπά, δημιουργεί ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις, μαζί με τους Aki’ Base στο μπάσο και ο George Rados στα ντραμς. Με την pop επιρροή στο αίμα της, η Lia Hide θυμίζει κάτι από Tori Amos, Radiohead, PjHarvey, Nick Cave και Portishead. Η μαεστρία με την οποία το τρίο χειρίζεται κάποια από τα πιο αγαπημένα μας και στριφνά "χιτς", αλλά και τα δικά της τραγούδια υπόσχονται ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι που αγγίζει το new-soul, το acid-jazz και το alternative-unplugged, σε ένα σπάνιο μείγμα.

Σάββατο 23 Μαρτίου 10μμ στο ΦΟΥΓΑΡΟ

Κρατήσεις:
2752047347
6946594588

info@fougaro-cafe.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ