ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Στο “Survivor 3” ο πρώην παίκτης της Ερμιονίδας Πάτρικ Ογκουνσότο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:28:00 μ.μ. | |
Στο “Survivor 3” ο πρώην παίκτης της Ερμιονίδας Πάτρικ Ογκουνσότο
“Προσγειώθηκε” στον Άγιο Δομίνικο ο Πάτρικ Ογκουνσότο, που όπως έχει διαρρεύσει εδώ και μέρες, θα είναι το “new entry” στο “Survivor 3”. Η παραγωγή ευελπιστεί πως ο Νιγηριανός, που ξεχώρισε στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και έχει δυναμικό χαρακτήρα, μπορεί να “ανεβάσει” τα νούμερα τηλεθέασης στο ριάλιτι.

Ο Αφρικανός ανά πάσα στιγμή μπορεί να… σκάσει στα νέα επεισόδια του “Survivor 3” και να ενισχύσει την ελληνική ομάδα κόντρα στην Τουρκία, με τη νοοτροπία νικητή και τα αθλητικά προσόντα του. Ο αγαπητός Πάτρικ, που έκανε δεύτερη φορά αίτηση συμμετοχής για το ριάλιτι, φημολογείται οτι θα λάβει αμοιβή… μαμούθ (περί τα 10.000 ευρώ την εβδομάδα, σύμφωνα με το “newsbomb.gr”).

Tην είσοδο του Ογκουνσότο στο γνωστό τηλεπαιχνίδι επιβεβαίωσε το κανάλι προβολής του τηλεπαιχνιδιού, “ΣΚΑΙ”, με το παρακάτω βίντεο, στην εκπομπή “Goal χωρίς σύνορα”.
Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν λογικά… τρίβει τα χέρια του για τα “νούμερα” που έρχονται, ενώ ο Σακης Τανιμανίδης ανυπομονεί να τον… ξετινάξει με τις ερωτήσεις του και το κοινό να αδημονεί για τις ιδιαίτερες απαντήσεις του βετεράνου ποδοσφαιριστή, που σταμάτησε πέρυσι στα Μουδανιά (σε ηλικία 36 ετών πλέον), ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε Εργοτέλη, ΟΦΗ, Αναγέννηση Επανομής, Ολυμπιακό Βόλου, Αχαρναϊκό, Ερμιονίδα, Μακεδονικό, Δόξα Τριλόφου, Ίασμο Ροδόπης, Βέστερλο (πρώτος σκόρερ στην Α´ Βελγίου το 2006), ΑΠΟΕΛ, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.

Όσο για τον πιο ένθερμο… οπαδό-θαυμαστή του Πάτρικ; Μα φυσικά η γυναίκα του Στέλλα Φυσέκη και ο μικρός γιος τους, μόλις τριών μηνών, που σύμφωνα με όσα τονίζει η ίδια στον “arenafm.gr”: “Είναι ίδιος ο Πάτρικ!”.

ΚΑΙ… ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΟ FACEBOOK!

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Πάτρικ Ογκουνσότο, που έχει πιστό φαν κλαμπ, έχει και γκρουπ στο «facebook», που δημιούργησαν οι θαυμαστές του, με τίτλο, «Θέλουμε τον Patrick Ogunsoto στο Survivor 3».

Εκεί υπάρχουν αναρτημένα σχόλια του τύπου «Ο αγώνας δικαιώνεται»!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ