ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Με επιτυχία ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου του 1ου Δημοτικού Ναυπλίου και του Δημοτικού Αγίου Ανδριανού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:48:00 μ.μ. |
Με επιτυχία ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου του 1ου Δημοτικού Ναυπλίου και του Δημοτικού Αγίου Ανδριανού
Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Ναυπλίου και του Δημοτικού Αγίου Ανδριανού διοργάνωσαν φιλανθρωπικούς αγώνες ποδοσφαίρου για την ενίσχυση του Ιδρύματος Γ.Σαμαρτζή.

Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 31/03/2019 στο Γηπαιδότοπος στη Νέα Τίρυνθα. Αρχικά αγωνίστηκαν μαθητές των Έ και ΄ΣΤ τάξεων των δύο Σχολείων, ενώ στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι ομάδες των Συλλόγων Γονέων. Η ιδέα για τους αγώνες μεταξύ Συλλόγων Γονέων ανήκει στο προηγούμενο ΔΣ του 1ου Δημοτικού, και υλοποιήθηκε φέτος μετά από συνεργασία των ΔΣ των δύο Συλλόγων.
Αρκετοί γονείς και φίλοι των σχολείων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Προέδρων κυριών Έλενας Ασπιώτη και Φωτεινής Κατσίγιαννη, καθώς και της Αντιπροέδρου του Ιδρύματος Γ.Σαμαρτζή κας Φωτεινής Προύτζου, φέρνοντας τρόφιμα και λοιπά είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα παραδοθούν στο Ίδρυμα.
Ταυτόχρονα συγκεντρώθηκαν χρήματα για την ενίσχυση του έργου του Πανελληνίου Συλλόγου Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού», ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει συνδεθεί ιδιαίτερα με το 1ο Δημοτικό Ναυπλίου. Η σχέση αυτή αποτυπώνεται ακόμα και στις εμφανίσεις του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου.
Την αθλητική ένδυση του Δημοτικού του Αγίου Ανδριανού είχε φροντίσει ο Δήμος Ναυπλιέων, ενώ οι εμφανίσεις του 1ου Δημοτικού, αλλά και του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου ήταν χορηγία της εταιρείας Σ. Μαντζούνης και Σια ΟΕ. Η ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης ήταν χορηγία του κου Ανδρέα Χρόνη.
Μεταξύ άλλων το παρόν έδωσαν ο Βουλευτής Αργολίδας κος Γιάννης Ανδριανός και η εν ενεργεία δημοτική σύμβουλος και εντεταλμένη σε θέματα παιδείας και πολιτισμού του Δήμου Ναυπλιέων κα Μαρία Ράλλη, καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων.
Η πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και υποψήφια δημοτική σύμβουλος κα Έλενα Ασπιώτη, μας ενημέρωσε ότι έχει ήδη προγραμματιστεί αντίστοιχο φιλανθρωπικό παιχνίδι και με το 4ο Δημοτικό Ναυπλίου, στις 20/4/2019.
Για την ιστορία τον αγώνα των μαθητών κέρδισε το Δημοτικό του Αγίου Ανδριανού, ενώ τον αγώνα των γονέων το 1ο Δημοτικό Ναυπλίου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ