ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Αφιέρωμα στα 15 χρόνια δράσεων του 1ου ΕΠΑΛ και του 1ου EK Άργους (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:05:00 μ.μ. | |
Αφιέρωμα στα 15 χρόνια δράσεων του 1ου ΕΠΑΛ και του 1ου EK Άργους (βίντεο)
 Η ταινία τους είναι ένα ρομαντικό ταξίδι πίσω στο χρόνο (timeline) που παρουσιάζει την καθημερινότητα και τις δράσεις του 1ου ΕΠΑΛ Άργους και 1ου EK Άργους τα τελευταία 15 χρόνια.

Οι μαθητές των τελευταίων χρόνων (απόφοιτοι και τελειόφοιτοι) συνεργάστηκαν και συγκέντρωσαν το πολύτιμο αυτό υλικό, το αξιοποίησαν, δημιουργώντας μια ταινία με τις αναμνήσεις τους. 

Έδωσαν τον τίτλο "Σαν να μην πέρασε μια μέρα" από το τραγούδι του Κώστα Λειβαδά και του Γιώργου Δημητριάδη που ερμήνευσαν υπέροχα και αφιέρωσαν στους μαθητές, ο Κώστας Λειβαδάς και η Ελένη Τσαλιγοπούλου στην συναυλία που διοργάνωσε το σχολείο τον Φεβρουάριο του 2015 στο Μπουσουλοπούλειο Θέατρο.

To time lapse video της εισαγωγής είναι μια ευγενική προσφορά του παλιού μας μαθητή και τεχνικού κινηματογράφου Κώστα Μαρλαγκούτσου. 

Τον ευχαριστούμε θερμά!!!!

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ 1ου Ε.Κ. ΑΡΓΟΥΣ
ΑΦΗΓΗΣΗ: ΣΦΥΝΔΙΛΗ ΜΑΡΩ

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΗΧΟΥ: ΜΑΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΠΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΣΗΜΙΝΑ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΣΟΥΡΚΑΝ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

ΜΟΝΤΑΖ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ:ΜΑΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΧΑΤΖΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΟΥΛΗΣ ΤΑΚΗΣ, ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΓΚΟΥΝΙ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΛΜΠΑΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ ΤΟΤΣΙ.

Υπεύθυνοι καθηγητές: Νίκος Πιστεύος, Ηλίας Τσίγκας, Κώστας Δέδες, Γιώργος Ντέμος, Καρκαζής Νίκος, Πίτσας Δημήτρης, Γλεντζές Γιάννης, Αθανασάκος Δημήτρης, Φαρμάκη Μαρία, Δαγρές Νίκος, Τσαγγούρης Μανώλης, Τσακάλης Σταύρος, Ντεβές Θοδωρής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ