ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Λύγισε ο αδερφός της 20χρονης: Έδωσαν στη Νεκταρία να οδηγήσει μια "βόμβα" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:27:00 μ.μ. |
Λύγισε ο αδερφός της 20χρονης: Έδωσαν στη Νεκταρία να οδηγήσει μια "βόμβα" (βίντεο)
 Η όμορφη 20χρονη Νεκταρία, η οποία λάτρευε τα αυτοκίνητα και την ταχύτητα, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης στο Ναύπλιο, όταν αποφάσισε να πάρει το αυτοκίνητό του φίλου της.


Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας έχει ερωτήματα για τα γεγονότα γύρω από το τροχαίο. Το αυτοκίνητο «σκοτώστρα» δεν ήταν καν δικό της, καθώς εκείνη δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης. Άνηκε στον σύντροφό της, ο οποίος ισχυρίζεται ότι εκείνο το βράδυ αναζητούσαν τα δύο εξαφανισμένα σκυλιά τους. Οι δυο τους ακολούθησαν ξεχωριστές διαδρομές, μ’ εκείνη να παίρνει το αυτοκίνητο που της κόστισε τη ζωή.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου«, μίλησε ζωντανά ο αδερφός της αδικοχαμένης Νεκταρίας, η οποία σκοτώθηκε εξαιτίας του μεγάλου πάθους της.

Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, είπε χαρακτηριστικά: «Έχει χαθεί μια ψυχούλα, η αδερφή μου. Δεν ήξερε από αυτοκίνητα, οδηγούσε τους τελευταίους τρεις μήνες… Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν «πειραγμένο». Της δώσανε μια βόμβα που έσκασε στα χέρια της… Η μικρούλα δεν θα ξαναγυρίσει…», ενώ έριξε τις ευθύνες για το μοιραίο στον σύντροφο της άτυχης κοπέλας, λέγοντας: «Αυτά τα αυτοκίνητα δεν δίνονται σε τέτοια κοριτσάκια, σε κανέναν… Πώς έδωσε τα κλειδιά στην αδερφή μου, όσο και να ήθελε εκείνη να το οδηγήσει. Ο φίλος της ήταν 35 χρονών, έπρεπε να το γνωρίζει αυτό. Πώς της τα έδωσε; Την αδερφή μου την έχασα και δεν θα γυρίσει ξανά στο σπίτι…».

«Της έδωσε τα κλειδιά χωρίς να γνωρίζει το αυτοκίνητο. Μέσα σε λίγους μήνες έμαθε να οδηγάει ένα τέτοιο αυτοκίνητο; Δεν γίνεται. Εδώ εμείς δεν της δίναμε τα κλειδιά για να οδηγήσει τα δικά μας αυτοκίνητα και μηχανάκια… Το αυτοκίνητο δεν είχε σωστά λάστιχα, το είδα με τα μάτια μου… Φαίνεται η απειρία ενός οδηγού από τον τρόπου που έφυγε το αυτοκίνητο. Δεν γνώριζε καν από αυτοκίνητα…», επεσήμανε ο ίδιος μη μπορώντας να συγκρατήσει τους λυγμούς του.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Όπως φαίνεται, η οικογένεια της άτυχης Νεκταρίας ρίχνει ευθύνες στον σύντροφο της 20χρονης…

Πηγή: tlife.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ