ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Στην Καλαμάτα το Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα μπιλιάρδου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:18:00 μ.μ. |
Στην Καλαμάτα το Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα μπιλιάρδου
Πελοποννησιακό πρωτάθλημα 9ball Μπιλιάρδου θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου στην Καλαμάτα.

Η παραπάνω διοργάνωση θα διεξαχθεί στην αίθουσα του TOP Billiards από την καλύτερες στο χώρο του Μπιλιάρδου, όπου θα συμμετάσχουν αθλητές από την Καλαμάτα, τη Σπάρτη, το Αργος, τον Πύργο, την Κόρινθο και το Αίγιο. Ανάμεσα του γνωστά ονόματα στο χώρο, καθώς και πρωταθλητές προηγούμενων διοργανώσεων, που έχουν πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του TOP.

Οι ιδιοκτήτες του TOP Billiards, έχουν πάρει άριστα για την άψογη διοργάνωση αντίστοιχων πρωταθλημάτων, όπως έχουν παραδεχθεί με δηλώσεις τους και οι αθλητές που συμμετέχουν σε αυτά και είναι έτοιμοι να πράξουν το ίδιο και στο Πελοποννησιακό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο. Να σημειωθεί ότι η παραπάνω διοργάνωση γίνεται λίγο καιρό μετά το επετειακό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τα 30 χρόνια λειτουργίας του TOP Billiards, το οποίο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Λουκάτος (Αίγιο), Παναρίτης, Μπαβέλης (Αργος), Κρέμμος, Χαρλαύτης (Κόρινθος), Πατσούρας, Στροφύλας (Πύργος), Χριστάκος, Ξυπολητέας, Χατζηχριστοδούλου, Σταυρόπουλος, Καραμίχας, Χερέτας, Ανδρ. Στρατηγάκης, Δημ. Στρατηγάκης, Νεκτ. Γρηγόρης, Βασιλάκος, Σανιδάς, Βλαχάκης.

Από την Καλαμάτα θα λάβουν μέρος οι Δημήτρης Κεράνης, Θανάσης Κριαράς, Δημήτρης Χριστόπουλος, Χριστόφορος Γουδέλης, Τζανέτος Μπατσινίλας, Κωνσταντίνος Κουδούνης, Γιώργος Σωτηράκος, Αγγελος Μουστόγιαννης, Θεόδωρος Ζοργιανός, Αλέξης Καρβέλης, Μάρκος Λορέντζος και Πάνος Δημόπουλος.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή το βράδυ με τη διεξαγωγή του τελικού, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 9 μ.μ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ