ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Συνεχίζονται οι μεγάλες επιτυχίες των οδηγών αθλητών της ΑΛΜΑ 4Χ4 Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:04:00 μ.μ. | |
Συνεχίζονται οι μεγάλες επιτυχίες των οδηγών αθλητών της ΑΛΜΑ 4Χ4 Ναυπλίου
Συνέχεια των πολύ μεγάλων επιτυχιών από τους οδηγούς αθλητές της Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου στο <<ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ RALLY 6-7/4/2019 ΑΟΛΑΠ Πύργου>> , αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος , οι ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ήταν Πρώτοι στην C3-C4 , Δεύτεροι F2 (δικίνητα) και Έκτοι στην Γενική με το υπέροχο Ford Escort τους, χάρισαν θέαμα και ταχύτητα στον κόσμο που βρέθηκε στο βουνό, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. 

Η Λέσχη 4Χ4 Πάτρας “Skarta Ekato”, διοργάνωσε σε άκρος χειμερινό σκηνικό το «1ο MEGA 4 4Χ4 Πάτρας – Μύλοι Κεπενού» την Παρασκευή 5, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Απριλίου, με την υποστήριξη της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), την Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και την στήριξη του Δήμου Ερυμάνθου.
Στην W.T. Κλάση 40+ το πρώτο σκαλί ανήκει στους Γιώργο Τσουράκη και Ξυνό Λεωνίδα από την Λάρισα με το θηριώδες «σωληνωτό» τους. Δεύτεροι οι οδηγοί αθλητές της Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ– ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ με το «Shark» ενώ τρίτοι τερμάτισαν οι ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ από την Αργολίδα (συνοδηγός) με οδηγό τον Κοκκολάκη Άγγελο από τά Χανιά. 
Για την ENDURO NORMAL το πρώτο σκαλί του βάθρου ανήκει δικαιωματικά στους οδηγούς αθλητές της Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου ΠΕΝΤΑΡΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ – ΠΕΝΤΑΡΑ ΜΑΡΙΒΑΣΙΑ SUZUKI VITARA 1.6 με την συνοδηγό να αποτελεί το μοναδικό γυναικείο στοιχείο του αγώνα. Στην δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Παπαδογεώργος Χρήστος – Κυρίτσης Γιώργος από την Νάυπακτο , ενώ στο τρίτο σκαλί ανέβηκαν οι Σταυρόπουλος Γιώργος – Παλυβός Φώτης από την Ηλεία. 

Σχετικά με το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ RALLY: www.omae-epa.gr
Σχετικά με το MEGA 4 : automotopatras.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ