ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Δωρεές στο Γηροκομείο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:16:00 μ.μ. | |
Δωρεές στο Γηροκομείο Άργους
 Στις 28-1-2019 έφυγε απ' τη ζωή ο συμπολίτης μας Σταύρος Καπράνος . Η διαθήκη του δε μας εξέπληξε .

Μία ευγενική ψυχή σαν τον Σταύρου μόνο θησαυρό θα έκρυβε, ήταν επόμενο. Όλους τους έκλεισε στη μεγάλη αγκαλιά της αγάπης του από την « Κιβωτό τον Κόσμου » μέχρι τα Α.Μ.Ε.Α. και από την αγάπη του για το Άργος μας μέχρι το Γηροκομείο μας. 

Σε ευχαριστούμε Σταύρο για τη δωρεά σου αυτή την τελευταία, που χωρίς να προλάβεις να γεράσεις σκέφτηκες και τα γεροντάκια μας. 

Ο Θεός να σε αναπαύσει σε χώρα ζώντων.

 Την 1-3-2019 έφυγε από τη ζωή ο επί. 30 χρόνια τρόφιμος μας Χρήστος Στρατήγης. Ανάπηρος για χρόνια και πολύ ταλαιπωρημένος . 

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης τελευταία ζητούσε επιμόνως να δωρίσει αυτό που είχε , το 1/2 παλαιωμένης κατοικίας στην ορεινή Κυνουρία.

Σε ευχαριστούμε Χρήστο ο Θεός να σε ξεκουράσει . 

Το Δ.Σ. τον Γηροκομείού στη μνήμη τον Χρήστου και τον Σταύρου αλλά και στη μνήμη όλων αυτών, ονομαστικά χωριστικά για του καθένα, δια την ψυχή των οποίων οι συγγενείς των παρέθεσαν γεύματα ή κατέθεσαν χρηματικά ποσά, το Σάββατο 6 Απριλίου τελεί Μνημόσύνο στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου τον Ρώσσου στο Γηροκομείο μας. 

Θα ήταν παράληψη αν δεν ευχαριστούσαμε για άλλη μία φορά την Εταιρεία του κ. Ζερβού Ανδρέα. στην Αθήνα οποίος με χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικά είδη συχνά πυκνά μας δείχνει την αγάπη τον για το έργο μας.

Εκ τον Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ