ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Πλήθος κόσμου στο Κιβέρι υποδέχθηκε τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:35:00 μ.μ. | | |
Πλήθος κόσμου στο Κιβέρι υποδέχθηκε τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου (βίντεο)
Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Κιβερίου έγινε η υποδοχή τεμαχίου Τιμίου Ξύλου από την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Σαγματά της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας.
Τον Τίμιο Σταυρό υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος με τον ιερό κλήρο και πλήθος πιστών.
Στην συνέχεια έγινε δέηση και πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Σεβασμιώτατο με θέμα : « Ο λόγος του Σταυρού» και αμέσως τελέσθηκε η Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου.
Ο Εφημέριος της ενορίας και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος πρωτοπρεσβύτερος π. Πέτρος Αθανασόπουλος, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Νεκτάριο για την παρουσία του και για τις ενέργειες που έκανε ώστε να υποδεχθεί το Κιβέρι απόψε το ιερό αυτό κειμήλιο της Ορθοδοξίας.
Ακόμη ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο για την αγάπη του και την αποδοχή του αιτήματος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου για την μεταφορά του Τιμίου Σταυρού, καθώς και όλο τον κλήρο και τους πιστούς που παρευρέθησαν.
Όλες αυτές τις ημέρες που θα βρίσκεται το τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κιβερίου θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες .
Την Κυριακή θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και η χειροτονία του Ιεροδιακόνου της Ιεράς Μητροπόλεώς Νικολάου Κούρτη ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος Νεκταρίου.
Στην συνέχεια θα παρατεθεί μικρή δεξίωση στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Κιβερίου «Ιερεύς Γεώργιος Νταβέλος» για όλο το εκκλησίασμα και θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεκτάριος με θέμα: «Η γερόντισσα της χαράς». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την συνδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Κιβερίου «Γενέσιον».
Στην υποδοχή του Τιμίου Ξύλου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος ,ο πρόεδρος Τ.Κ.Αντώνιος Λυμπέρης, η Σόνια Κρίγγου Τάνταρου, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβούλιου του Δήμου Αργους Μυκηνών Κων/νος Μπέγκος, ο Αθανάσιος Νταβέλος, Πρόεδρος Α.Ο Ερμή και ο πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κιβεριου, ο Κώστας Τσακίρης πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Κιβερίου και η Κική Παπαδάτου πρόεδρος χορευτικού ομίλου Κιβερίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ