ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Η Χριστίνα Καλογεροπούλου υποψήφια με τον συνδυασμό του Δ. Κωστούρου ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:15:00 μ.μ. | | |
 Η Χριστίνα Καλογεροπούλου υποψήφια με τον συνδυασμό του Δ. Κωστούρου ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’
 Ονομάζομαι Καλογεροπούλου Χριστίνα και είμαι Απόφοιτος του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. και  Απόφοιτος του ιδιωτικού εργαστηρίου: «Ακαδημία Σπουδών Επικοινωνίας», τμήμα δημοσιογραφίας.

Αποδέχθηκα την άκρως τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας κ.Κωστούρου γιατί θέλω και εγώ να βοηθήσω τον τόπο μου να εξελιχθεί και αναδειχθεί ακόμη περισσότερο.

Μετρώ 10 χρόνια στο χώρο των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και των Επιθεωρήσεων, έχοντας ασχοληθεί με μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών τομέων και εξειδίκευση στο χώρο των πιστοποιήσεων.

Παρέχω Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους στην Πελοπόννησο και την Αττική, ενώ στο πελατολόγιό μου συγκαταλέγονται μεγάλες ελληνικές βιομηχανίες και μερικές από τις πιο μεγάλες αλυσίδες Super Market.

Παράλληλα από την αρχή της καριέρας μου έχω συμβάλλει σημαντικά στην πιστοποίηση πολλών επιχειρήσεων σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO και την τυποποίηση πολλών γραμμών παραγωγής.

Τα τελευταία 4 χρόνια εισήλθα δυναμικά στο χώρο της επιθεώρησης ξενοδοχείων και κατάταξής τους σε αστέρια, έχοντας πιστοποιήσει επιτυχώς μικρές και μεγάλες μονάδες της περιοχής κι όχι μόνο.

Έχω ασχοληθεί ενεργά με τη δημοσιογραφία τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον Τύπο με σταθμούς της καριέρας μου την εκπομπή «Αποδείξεις» με το Νίκο Ευαγγελάτο και την καθημερινής κυκλοφορίας τοπική εφημερίδα «Αργολίδα»

Γεννήθηκα μεγάλωσα και ζω στην Αγία Τριάδα, μιλάω 3 ξένες γλώσσες και είμαι έγγαμη με ένα παιδάκι.

Με εκτίμηση
Καλογεροπούλου Χριστίνα
Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π
Σύμβουλος Επιχειρήσεων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ