ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Ο Παναγιώτης Μπάζος υποψήφιος με την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας

Ο Παναγιώτης Μπάζος υποψήφιος με την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας

Αγαπητές Συνδημότισσες, αγαπητοί Συνδημότες,

έχω την τιμή να σας ενημερώσω ότι αποδέχτηκα την πρόταση του φίλου μου και συνεργάτη, υποψήφιου Δημάρχου Ερμιονίδας Τάσου Λάμπρου και θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας με τον συνδυασμό «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Με τον Τάσο Λάμπρου μας συνδέουν 20 χρόνια κοινών αγώνων στην τοπική μας κοινωνία και στην τοπική αυτοδιοίκηση και θεωρώ ότι διαθέτει την εμπειρία, την εργατικότητα, την ικανότητα, το πρόγραμμα και την ισχυρή ομάδα συνεργατών, για να αναλάβει με επιτυχία τα καθήκοντα του Δημάρχου Ερμιονίδας από την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες για τον τόπο μας και η ισχυρή ομάδα της παράταξής μας αποτελεί εγγύηση ότι μπορεί να εξασφαλίσει την πρόοδο και την ανάπτυξη της Ερμιονίδας.

Έχω την διάθεση και την εμπειρία να προσφέρω στον τόπο μου, ειδικότερα στον τομέα του αθλητισμού που είναι η μεγάλη μου αγάπη, κάτι που έκανα και στο παρελθόν ως Δημοτικός Σύμβουλος και ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ερμιόνης “Γεώργιος και Ευαγγελία Μπουρνάκη”.

Όλοι μαζί μπορούμε να εργαστούμε ενωμένα με συναίνεση, συλλογικότητα και αλληλεγγύη, για να δημιουργήσουμε ένα Δήμο πρότυπο για τις επόμενες γενιές.

Σας ζητώ να με στηρίξετε και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο Μέλλον για τον πανέμορφο τόπο μας.

Προχωράμε μπροστά και γυρίζουμε σελίδα,
Όλοι Μαζί για την δικιά μας Ερμιονίδα.

#proxwrame #gyrizoume_selida



Με Εκτίμηση
Μπάζος Παναγιώτης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ