ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Μονόδρομος η νίκη για τον Οίακα Ναυπλίου απέναντι στον σκληροτράχηλο Τρίτωνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:03:00 μ.μ. | | |
Μονόδρομος η νίκη για τον Οίακα Ναυπλίου απέναντι στον σκληροτράχηλο Τρίτωνα
 Ο Οίακας Ναυπλίου , η ομάδα της πόλης του Ναυπλίου, του τόπου μας, υποδέχεται την προσεχή Κυριακή 14/4 τον Τρίτωνα, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Το παιγνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 (5μμ) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου που θα είναι κατάμεστο.

Για αυτό το Δ.Σ της ομάδας μας καλεί του φιλάθλους , να έρθουν από νωρίς στο γήπεδο την Κυριακή, για να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών μας και των προπονητών τους.

Ο Βοηθός προπονητής Γιώργος Μπούκουρας και ο αρχηγός της ομάδας μας Δημήτρης Παπαντωνίου απευθυνόμενοι στους φιλάθλους μας τόνισαν :

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γιώργος Μπούκουρας – Βοηθός Προπονητή

Ένα παιχνίδι πρόκληση για την ομάδα μας, ίσως το σημαντικότερο μέχρι στιγμής σε αυτό το μακρύ ταξίδι της στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς απέναντι σε μια πολύ καλή και σκληροτράχηλη ομάδα με έμπειρους παίκτες και πολύ καλό προπονητικό team.

Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι για αυτό το μεγάλο παιχνίδι και μαζί με την βοήθειά των φιλάθλων μας, που τους καλούμε να γεμίσουν ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο, θα καταφέρουμε να φτάσουμε στην νίκη.


Δημήτρης Παπαντωνίου - Αρχηγός


Ένα ματς ένα ντέρμπι...

Ένας αγώνας ανάμεσα σε δυο ομάδες που ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση με φόντο το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στην άνοδο της κατηγορίας.

Η Ομάδα μας υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίτων, μια ομάδα δυναμική με καλούς παίκτες.

Καλούμε τον κόσμο, που μας έχει σταθεί και στηρίζει σε όλη αυτήν την διαδρομή, μικρούς και μεγάλους να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο , ελπίζοντας να τους δώσουμε ένα ωραίο θέαμα και αυτήν την φορά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ