ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Στην ιστορία της Μιδέας θα καταγραφεί ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:21:00 μ.μ. | |
’Στην ιστορία της Μιδέας θα καταγραφεί ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος θα καταγραφεί από την ιστορία αυτού του τόπου ως ο Δήμαρχος που έβαλε την προσωπική του σφραγίδα σε πολλές θετικές εξελίξεις στο Δήμο Ναυπλιέων και που κατάφερε να λύσει θέματα δεκαετιών, χάρη στο πείσμα και την εργατικότητα που τον διακρίνουν.


Κορωνίδα αυτών των θεμάτων η παροχή πόσιμου νερού στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Μιδέας, πάγιο αίτημα των κατοίκων της, πολλά μα πολλά χρόνια τώρα!!!

Ο Δημήτρης Κωστούρος κατάφερε τελικά να ολοκληρώσει επί των ημερών του την παροχή πόσιμου νερού στην περιοχή, με συστηματική προσπάθεια και σωστό σχεδιασμό, που και σε αυτήν την περίπτωση απέδωσαν καρπούς!!

Βέβαια ο ίδιος δεν παραλείπει να τονίζει την ουσιαστική συμβολή στην επίλυση του προβλήματος, τις προσπάθειες που είχαν καταβάλει για το ίδιο θέμα και οι πρώην Δήμαρχοι του τότε Καποδιστριακού Δήμου Μιδέας κ.κ. Γωγώ Νάσσου και Κανέλα Τζιάρου, προς τιμήν του!!!

Και σε αυτή την περίπτωση πάντως ο Δημήτρης Κωστούρος και οι συνεργάτες του έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν και να μιλούν για μια καλύτερη "Επόμενη Μέρα" για την περιοχή και τους κατοίκους της!!!



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ