Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

Σεμινάριο Στροβιλισμού στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:03:00 π.μ. | |
Σεμινάριο Στροβιλισμού στο Ναύπλιο
 Σεμινάριο Στροβιλισμού στο Ναύπλιο  20 – 21 Απριλίου 2019  με τον Αλέξανδρο Φαρμάκη  στο ΣΩΜΑ Family Concept
Διάρκεια workshop: 7 ώρες (Σάββατο 15.00 με 19.00 / Κυριακή 12.00 με 15.00)

• Κρατήσεις θέσεων απαραίτητες για τη συμμετοχή

Τι είναι ο στροβιλισμός;
Πρόκειται για μια διαλογιστική εκστατική πρακτική, που έχει τη μορφή περιστροφικού χορού (γνωστός και ως χορός των δερβίσηδων). Ο στροβιλισμός ευεργετεί τόσο σωματικά - αποτοξινωτικά, όσο πνευματικά και ψυχο-συναισθηματικά. Είναι μια πρακτική κοινότητας που μας παρέχει πολλά οφέλη αλλά κυρίως πρόσβαση στο αίσθημα της εσωτερικής ελευθερίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που έχουν την επιθυμία να στροβιλιστούν και να βιώσουν την εμπειρία της περιστροφής. Δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία καθώς θα καλύψουμε τόσο το κομμάτι της προετοιμασίας (σωματικά και διαλογιστικά) όσο και σε ζητήματα τεχνικής.
Η συνεχής περιστροφική κίνηση μπορεί να ακινητοποιήσει το νου αλλά και να μας αποκαλύψει το βάθος της εμπειρίας που ανοίγεται συνέχεια μπροστά μας.


*Το σεμινάριο γίνεται σε συνδυασμό με την παρουσίαση της παράστασης Messier 51* στο θέατρο Τριανόν το Σάββατο 20/4.*

Βιογραφικό Εισηγητή

Ο Αλέξανδρος Φαρμάκης μαθήτευσε δίπλα στον Βίκο Ναχμία στον εκστατικό στροβιλισμό, το I Ching και τον διαλογισμό. Έχει εκπαιδευτεί και εξασκεί το Shiatsu και το Reiki (Master Usui Reiki). Έχει ολοκληρώσει σεμινάρια πάνω στις ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις του Time Therapy (Effie Schoch), αλλά και του Process Work (PWI, DDI), και εκπαιδεύεται στο Emotionally Focused Therapy for Couples. Έχει σπουδάσει Νομικά και Φιλοσοφία του Δικαίου.

Ο Αλέξανδρος έχει ασχοληθεί με το θέατρο και την μετάφραση και έχει συμμετάσχει ως στροβιλιστής στις παραστάσεις Στροφοδίνες και Τζ. Ρουμί (Θέατρο Σφενδόνη – 2009, Μουσείο Μπενάκη κτ. Πειραιώς – 2010), ως στροβιλιστής στη Στροφοδίνη 3 (Bios Main – 2013), Στροφοδίνες (Φεστιβάλ Αθηνών – Πειραιώς 260 – 2015), ως στροβιλιστής και βοηθός σκηνοθέτη. Από το 2014 διδάσκει στροβιλισμό στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


ΣΩΜΑ Family Concept
τηλέφωνα επικοινωνίας : 2751306740 / 6941648181
Facebook Page :ΣΩΜΑ Family Concept
Instagram: swma_familyconceptΙ ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ