ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Επιστημονική Εκδήλωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας στο Άργος (πρόγραμμα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:46:00 π.μ. | |
Επιστημονική Εκδήλωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας στο Άργος
O Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας, σας προσκαλεί στην επιστημονική εκδήλωση με Θέμα: "ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΚΩΔΟΥΣ ΚΟΛΙΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΤΟΥ CROHN". 

Η ελκώδης κολίτιδα και π νόσος του Crohn ανήκουν σε μια ομάδα φλεγμονωδών παθήσεων των εντέρων, οι οποίες έχουν άγνωστη αιτιολογία και για το λόγο αυτό ονομάζονται ιδιοπαθείς (Ιδιοπα-Θής Φλεγμονώδης Νόσος των Εντέρων ή ΙΦΝΕ). 

Οι παθήσεις αυτές όταν διαγνωστούν συνήθως ακο-λουθούν πορεία εξάρσεων και υφέσεων με βασικά συμπτώματα: διάρροια, απώλεια αίματος, κοιλιακό άλγος, συρίγγια και συνοδές εκδηλώσεις τόσο από το έντερο όσο και από άλλα όργανα. 

Είναι ενδιαφέρον το ότι οι παθήσεις αυτές μπορούν να προσβάλλουν οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε ηλικία. 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες υγείας και είναι ανοικτή για τους ασθενείς με ΙΦΝΕ και τους συγγενείς τους, αποσκοπώντας στην υπεύθυνη ενημέρωση για δύο νοσήματα χρόνια, με παγκόσμια κατανομή, σημαντικές οικονομικές και άλλες επιπτώσεις. Θα αποτελέσει για εμάς ιδιαίτερη τιμή και χαρά η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας, ώστε οι εκλεκτοί μας ομιλητές να μοιραστούν μαζί σας τη σύγχρονη διεθνή γνώση.

Κων/νος Ε. Κατσαρός
 Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδος



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ