ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Θρίλερ με οστά που εντοπίσθηκαν στην Μάνη - Μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:51:00 μ.μ. | |
Θρίλερ με οστά που εντοπίσθηκαν στην Μάνη - Μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Μεσσηνίας μετά τον εντοπισμό οστών σε νταμάρι της περιοχής. Από τις Αρχές εξετάζονται περιπτώσεις δηλωμένων εξαφανίσεων συμπεριλαμβανομένης εκείνης της Χριστίνας Εξαρχουλέα 57 χρόνων, που χάθηκε τον Οκτώβριο του 2017 από την περιοχή της Στούπας Μεσσηνίας και αναζητεί από την πρώτη στιγμή η εκπομπή Φως στο Τούνελ.

Τα οστά εντόπισε τυχαία κυνηγός το απόγευμα της Κυριακής 14 Απριλίου 2019, σε νταμάρι της περιοχής Λέικα Καλαμάτας και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο ένα τμήμα κρανίου, θραύσματα οστών και υπολείμματα ρούχων.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στα ευρήματα υπήρχε ένα τσαντάκι μέσης, ένα δαχτυλίδι, γυναικεία βραχιόλια, ένα ρολόι, δύο τηλεκάρτες, στηθόδεσμος, καλσόν, κοντό παντελόνι τύπου βερμούδας, ένα πανωφόρι και ένα μπουφάν.

Τα οστά και τα ρούχα μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου για περαιτέρω εξέταση και ανθρωπολογική ανάλυση.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ναυπλίου κ. Νίκο Κωτακίδη σχεδόν το σύνολο των οστών συνθέτουν ανθρώπινο σκελετό ωστόσο θα γίνει ανθρωπολογική εξέταση για να καθοριστεί το φύλο στην ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης από τα οστά λήφθηκε δείγμα γενετικού υλικού προκειμένου να ταυτοποιηθεί με δείγματα ατόμων για τα οποία έχει δηλωθεί η εξαφάνιση τους, με προτεραιότητα των Αρχών την περίπτωση της Χριστίνας καθώς ταιριάζει γεωγραφικά.

Για την περίπτωση της Εξαρχουλέα υπάρχει διαθέσιμο γενετικό υλικό που έχει ληφθεί από τους συγγενείς της από το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης.

Η μία από της αδελφές της κλήθηκε από τις Αρχές να αναγνωρίσει κάποια από τα αντικείμενα, αλλά δεν θυμόταν κανένα από αυτά.

Πηγή: tharosnews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ