ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Τι είπαν Βενιζέλος, Ανδρουλάκης, Χειβιδόπουλος, Μερίκας για τον Γ.Μανιάτη στην εκδήλωση για το μέλλον της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:42:00 π.μ. | |
Τι είπαν Βενιζέλος, Ανδρουλάκης, Χειβιδόπουλος, Μερίκας για τον Γ.Μανιάτη στην εκδήλωση για το μέλλον της Αργολίδας
Ευάγγ. Βενιζέλος: «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με το Γιάννη Μανιάτη, που συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις ενός σύγχρονου πολιτικού, που κινείται και προσφέρει εξίσου άνετα, τόσο στη διεθνή πολιτική σκηνή για τα εθνικά, όσο και στην ανάπτυξη του τόπου του, της Αργολίδας».
https://www.youtube.com/watch?v=DnFz7_7HQSw

Ν. Ανδρουλάκης: «Ο Γιάννης εκτός από φίλος μου, είναι και ένα από τα καλύτερα στελέχη της παράταξης, ως πολιτικός και ως Ακαδημαϊκός. Το σχέδιό του για την Αργολίδα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλη την Ελλάδα. Σήμερα, μας δίδαξε εκτός από τον Προοδευτικό Πατριωτισμό και τον Προοδευτικό τοπικισμό».
https://www.youtube.com/watch?v=w3ySZyhhmQc

Τ. Χειβιδόπουλος: «Ο Γιάννης, έχει ένα δημιουργικό τρόπο αντίληψης της πολιτικής. Μοιράζομαι κι εγώ μαζί του το όραμά του για μια Αργολίδα, το μεγαλύτερο ανοιχτό πολιτιστικό πάρκο του κόσμου. Τον ευχαριστώ, γιατί πιστεύω ότι αυτά που είπε πρέπει να αποτελέσουν τη βάση για ένα εφαρμόσιμο σχεδιασμό για την Αργολίδα του μέλλοντός μας».
https://www.youtube.com/watch?v=LeIBsSS88z4

Ανδρ. Μερίκας καθ. Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΠΑΠΕΙ): «Με εντυπωσίασε η άνεση με την οποία ο Γιάννης μετακινείται από το διεθνές περιβάλλον στην Ελλάδα και καταλήγει στον τόπο μας, την Αργολίδα. Προτάσσει το νεωτερισμό του αύριο, που βασίζεται σε έξυπνες λύσεις. Δεν είσαι απλά ο πολιτικός της Αργολίδας, αλλά ο οραματιστής της χώρας μας».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ