ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ κατά του συνεδρίου της ΓΣΕΕ - Στη Ρόδο και ο Ρ. Μπαρού (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:47:00 μ.μ. | |
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ κατά του συνεδρίου της ΓΣΕΕ -  Στη Ρόδο και ο Ρ. Μπαρού (βίντεο)
 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στην πλατεία Κύπρου συνδικαλιστές και εργαζόμενοι του ΠΑΜΕ Ρόδου, με αφορμή την φιλοξενία του συνεδρίου της ΓΣΕΕ στο νησί.
Τα μέλη του ΠΑΜΕ με την συγκεκριμένη κινητοποίηση ζητούν την ματαίωση του συνεδρίου.

Η έναρξη των εργασιών του συνεδρίου είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί στο «Rodos Palace».

Στο ξενοδοχείο βρίσκεται και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού.
Θυμίζουμε ότι το ΠΑΜΕ διοργανώνει κινητοποίηση και την Πέμπτη 4 Απρίλη έξω από το ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΣ ΠΑΛΛΑΣ», όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το συνέδριο.

«Αυτό το συνέδριο δεν έχει καμιά σχέση με συνέδριο εργατικής οργάνωσης», τόνισε ο Γ. Πέρρος και δημοσιοποίησε ορισμένα στοιχεία που καταδεικνύουν τη νοθεία της συνδικαλιστικής μαφίας.

Ο Γ. Πέρρος κατήγγειλε την πρακτική και κατεύθυνση που ακολουθούν οι δυνάμεις που βρίσκονται στην ηγεσία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - Ομάδα Βασιλόπουλου, ΣΥΡΙΖΑ), «που συκοφαντεί, το σημαντικό ζήτημα της λειτουργίας των συνδικάτων και της συμμετοχής των εργαζομένων σ' αυτά» και τόνισε ότι «πρόκειται για ένα μηχανισμό που μπολιάζει και προωθεί τη στρατηγική του μεγάλου κεφαλαίου, της εργοδοσίας, των επιχειρηματικών ομίλων και των κυβερνήσεών τους μέσα στο εργατικό κίνημα, αλλοτριώνοντάς το. Μπροστά στο 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, αυτή η αλλοτρίωση εκδηλώνεται με τον πιο ωμό και εξόφθαλμο τρόπο, με την απευθείας "είσοδο" της εργοδοσίας στις συνδικαλιστικές οργανώσεις σε πρωτοβάθμιο, δευτεροβάθμιο και τριτοβάθμιο επίπεδο».

Ο Γ. Πέρρος υπογράμμισε, ακόμη, πως «οι άνθρωποι της εργοδοσίας και του κράτους της, που υπονομεύουν τα εργατικά συμφέροντα, πρέπει να πεταχτούν από το σβέρκο της εργατικής τάξης, σε όλες τις συνδικαλιστικές βαθμίδες. Είναι ζήτημα "ζωής και θανάτου" για το εργατικό κίνημα. Σε αυτό το μετερίζι καλούμε τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους να συσπειρωθούν».

Φώτο 902.gr
video ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ