Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

Τιμητική εκδηλωση για τον σπουδαίο Ναυπλιώτη ποδοσφαιριστή Διαμαντή Ανδρώνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:37:00 μ.μ. |
Τιμητική εκδηλωση για τον σπουδαίο Ναυπλιώτη ποδοσφαιριστή Διαμαντή Ανδρώνη
 Στην αίθουσα 9 του Φουγάρου ήρθαν στο μυαλό πολλών ανθρώπων, στιγμές από το ποδοσφαιρικό παρελθόν του Ναυπλίου, όταν το ποδόσφαιρο που παιζόταν τότε δεν είχε καμία σχέση με το σημερινό.
Ο Δήμος Ναυπλιέων στα πλαίσια του ποδοσφαιρικού τουρνουά ''Διαμαντής Ανδρώνης'' διοργάνωσε μία τιμητική εκδήλωση για τον μεγάλο Ναυπλιώτη ποδοσφαιριστή όπου παρέστησαν σπουδαίοι συναθλητές του τότε αλλά και αντίπαλοι.
Τιμητική πλακέτα απένειμε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων στην αδερφή του Διαμαντή Ανδρώνη, Θεοδοσία Καρώνη καθώς και στον πρεσβευτή του τουρνουά, παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Στράτο Αποστολάκη , ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μόνιμος κάτοικος του δήμου.
Μετά τις τιμητικές διακρίσεις τον λόγο πήρε ο αθλητικός ερευνητής Γιάννης Μουστακόπουλος ο οποίος και παρουσίασε στους παρευρισκομένους σημαντικά γνωστά αλλά και άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και τη καριέρα του Διαμαντή Ανδρώνη, κάνοντας τους παλιούς να συγκινηθούν βλέποντας τις φωτογραφίες τους που παρουσίασε και να αρχίσουν τα πηγαδάκια λέγοντας και αυτοί δικές τους άγνωστες (μέχρι εκείνη τη στιγμή) ιστορίες από εκείνη την εποχή.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο καθηγητής Πανεπιστημίου Στέλιος Περράκης.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ