ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Η αστυνομία στη Μεσσηνία συμμετείχε με παράλληλες δράσεις σε παιδικό αθλητικό και ποδοσφαιρικό τουρνουά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:30:00 μ.μ. | |
Η αστυνομία στη Μεσσηνία συμμετείχε με παράλληλες δράσεις σε παιδικό αθλητικό και ποδοσφαιρικό τουρνουά
Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμμετείχε με επιτυχία στο παιδικό αθλητικό και ποδοσφαιρικό τουρνουά με παράλληλες δράσεις, στο οποίο συμμετείχαν παιδιά από όλη τη Μεσσηνία. 
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν κατά το διήμερο 15 και 16 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας και συμμετείχαν μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και μαθητές- αθλητές των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, ενώ παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, γονείς και εκπαιδευτικοί. 
Στο πλαίσιο της εν λόγω δράσης, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας επιμελήθηκε τη δημιουργία πληροφοριακού περιπτέρου, όπου τα στελέχη του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας υποδέχτηκαν τους μικρούς επισκέπτες και τους ενημέρωσαν για θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, προβάλλοντας παράλληλα κατάλληλο οπτικό υλικό- διαφάνειες και διανέμοντας έντυπα φυλλάδια. 
Επιπλέον, όλα τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε πρακτικές ασκήσεις- δραστηριότητες, χρησιμοποιώντας την ειδικά διαμορφωμένη μακέτα κυκλοφοριακής αγωγής και τα γυαλιά προσομοίωσης μέθης, αλλά και να δουν από κοντά τα αστυνομικά οχήματα και τον εξοπλισμό τους. 
Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσα από τις θεωρητικές και βιωματικές δράσεις που ανέπτυξαν, παρείχαν την ευκαιρία στους μαθητές και τους υπόλοιπους παρισταμένους να ενημερωθούν για τη σπουδαιότητα και τη σημασία της οδικής ασφάλειας, αλλά και να αντιληφθούν ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ