ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Δέκα ημέρες εγκλωβισμένος σε άδεια δεξαμενή νερού!!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:08:00 μ.μ. | |
Δέκα ημέρες εγκλωβισμένος σε άδεια δεξαμενή νερού!!!!
Αντιμέτωποι με ένα περιστατικό που μας αφήνει άφωνους βρέθηκε χτες η αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Άργους "Λάιζα" Ελένη Πειρούνη όταν ενημερώθηκε από κάτοικο της περιοχής ότι σκυλακος βρίσκεται σε κτήμα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας εγκλωβισμένος σε άδεια δεξαμενή νερού μεγάλου ύψους .

Δέκα ημέρες περίμεναν να ενημερώσουν κάποιον .!

Έκπληκτοι όταν φτάσαμε στο σημείο αντικρίσαμε έναν τσοπανάκο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εμφανώς αδυνατισμένος να κλαίει απεγνωσμένα.

Με την βοήθεια της πυροσβεστικής Ναυπλίου στην οποία οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ όχι μόνο για την άμεση ανταπόκριση της αλλά και για την αντιμετώπιση τους στον άτυχο σκυλάκο απεγκλωβίσαμε τον Έκτορα όπως τον ονομάσαμε και τον μεταφέραμε στο κτηνιατρείο.

Ο Έκτορας είναι τουλάχιστον 10 κιλά λιγότερο από ότι θα έπρεπε να είναι και μετά από εξετάσεις αίματος που του έγιναν διαγνώστηκε ότι πάσχει από ερλιχιωση και αναπλασμα και πρέπει να του χορηγηθεί αγωγή για ένα μήνα ,τα δοντάκια του είναι θρυμματισμένα γιατί πιθανόν προσπαθούσε να φάει πέτρες και το κορμάκι του ήταν γεμάτο ψύλλους κ τσιμπούρια.

Η μόνη λύση που μπορέσαμε να βρούμε για τον μικρό μας φίλο ήταν να τον πάμε σε πανσιόν μιας και οι χώροι μας είναι γεμάτοι και η λογική που είχαμε πα ντα ως σύλλογος δεν είναι να στοιβάζουμε σκυλάκια απλά και μόνο για να πούμε ότι τα σώσαμε αλλά να προσπαθήσουμε να τους παρέχουμε μια αξιοπρεπής ζωή για όσο διάστημα είναι μαζί μας.

Ζητάμε την βοήθεια σας για να καλύψουμε τα έξοδα του Έκτορα στην πανσιόν , καλής ποιότητας ξηρά τροφή και πολλά κουτάκια vibramicyn που θα χρειαστούν για την θεραπεία του.
Για δωρεές
Εθνική Τράπεζα
Gr7401103140000031448030861
Bic: ETHNGRAA
Paypal: laizaargous@gmail.com
Επίσης μπορείτε να αγοράσετε φάρμακα κ τροφές από όπου θέλετε και να μας καλέσετε στο 6970460279 να τα παραλαβουμε.
Παρακαλούμε κοινοποιηστε!!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ