ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Παναγιώτα Θεοδωροπούλου Κότσιφα: Έχω την θέληση να βοηθήσω την κοινωνία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:28:00 π.μ. | | | |
Παναγιώτα Θεοδωροπούλου Κότσιφα:  Έχω την θέληση να βοηθήσω την κοινωνία
Οι επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές τον Μάιο του 2019 διεξάγονται σε μια δύσκολη πολιτική, κοινωνική και οικονομική συγκυρία για την χώρα μας. Η κρίση που σήμερα μαστίζει σε όλα τα επίπεδα την κοινωνία μας, δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει από τις βασικές αρχές και αξίες.


Ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οφείλει και πρέπει να είναι κοντά στον πολίτη και μάλιστα σε μια εποχή που όλα γύρω μας αλλάζουν με ιλιγγιώδης ρυθμούς. Ο Δήμος μας χρειάζεται μια νέα Δημοτική Αρχή, που να χαρακτηρίζεται από προοπτικές ανάπτυξης και όχι κατάρρευσης, αγκαλιάζοντας όλους τους συνδημότες, ανεξάρτητα από πολιτικές και ιδεολογικές αφετηρίες.

Στόχος μας είναι να μην ερημώνει η πόλη, κλείνοντας οι επιχειρήσεις και μετακομίζοντας σε όμορο δήμο, με αποτέλεσμα να χάνονται θέσεις εργασίας και να ερημώνονται δρόμοι στο κέντρο, αλλά και στα χωριά, λόγω έλλειψης βασικών υποδομών στα δημοτικά διαμερίσματα.

Η προσπάθεια όλων μας είναι να κάνουμε έναν Δήμο πρότυπο με οργανωμένες υπηρεσίες, με διαφανείς διαδικασίες και ορθή διαχείριση των πόρων του, που μπορεί να γίνει αποτελεσματικός και ισχυρός για τους πολίτες.

Σημαντικός για τον συνδυασμό μας είναι και ο ρόλος των γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς μέσα από συνεχείς αγώνες, κατορθώσαμε με το πέρασμα των χρόνων να αναδειχθούμε, να έχουμε καλύψει την απόσταση που μας χώριζε από τους άνδρες και πλέον να διαπρέπουμε σε όλους τους τομείς, χωρίς να υστερούμε, καθώς έχουμε τις ίδιες δυνατότητες με αυτούς.

Ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος έχω την θέληση να βοηθήσω την κοινωνία που με περιβάλει και να ενεργώ, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας δομές, που να διευκολύνουν την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας. Η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει ενδιαφέρον για το κοινωνικό σύνολο, το οποίο θεωρείται ιερό καθήκον όλων μας.

Οι λόγοι που οδήγησαν στο να συστρατευτώ με τον Τάσσο Χειβιδόπουλο και να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Δυνατή Πόλη Ξανά», είναι διότι διαθέτει τα χαρακτηριστικά ενός ηγέτη. Είναι άμεσος, έντιμος, αμφίδρομα επικοινωνιακός, χαλκέντερος και διαλλακτικός, με ανθρωπιστική παιδεία.

Κατάγομαι από μια οικογένεια που πάντα ήταν ενεργή στο κοινωνικό σύνολο και μέσα από αυτήν μυήθηκα στην ανιδιοτελή προσφορά, η οποία με γεμίζει συναισθηματικά. Πυξίδα ζωής μου είναι το ήθος, η εντιμότητα, η ανιδιοτέλεια και όσοι έχετε συνεργαστεί μαζί μου είτε σε προσωπικό είτε σε υπηρεσιακό επίπεδο το έχετε εισπράξει.

Η υποψηφιότητα μου κινείται πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και την επάνοδο του Δήμου σε τροχιά αναπτυξιακής πορείας με την βελτιστοποίηση των υλικοτεχνικών και πολιτιστικών δομών του.

Με την στήριξη όλων σας θα μπορέσω με δύναμη και πείσμα να προσφέρω τον καλύτερο εαυτό μου στα κοινά.

Παναγιώτα Θεοδωροπούλου Κότσιφα
Υπάλληλος ΟΑΕΔ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ