ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για τους Δήμους της Αργολίδας μέχρι τώρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:39:00 π.μ. | |
Ποίοι είναι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για τους Δήμους της Αργολίδας μέχρι τώρα
 Στον Νομό Αργολίδας σχεδόν όλοι οι νυν Δήμαρχοι διεκδικούν εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο, ενώ λόγω της απλής αναλογικής, ο αριθμός των υποψηφίων εμφανίζεται αυξημένος σε σχέση με προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Αναλυτικά οι υποψήφιοι Δήμαρχοι που έχουν δηλώσει υποψηφιότητα μέχρι αυτή την στιγμή στους δήμους του Νομού Αργολίδας είναι οι εξής:

Δήμος Άργους – Μυκηνών


Ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος είναι εκ νέου υποψήφιος ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή Πορείας – Δημήτρης Καμπόσος». Υποψήφιος επίσης είναι και ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ως επικεφαλής της παράταξης «#ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ». Υποψηφιότητα έχει τεθεί κι από τον Γιώργο Πανοβράκο, που κατεβαίνει ως επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή». Υποψήφιος είναι κι ο Γιώργος Θεοδοσίου, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση». Υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή θα είναι ο Γεώργιος Χριστιανός, με το συνδυασμό «Ελληνική Αυγή».

Δήμος Επιδαύρου

Στον Δήμο Επιδαύρου ο πρώην Δήμαρχος και πρόεδρος των Δήμων της Πελοποννήσου, Αλέξανδρος Τσιλογιάννης επανέρχεται έπειτα από 8 χρόνια αποχής. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Τάσος Χρόνης θα διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο, ενώ υποψήφιος είναι και ο Ναπολέοντας Μπουρδάκος. Το νέο πρόσωπο στις εκλογές του Μαΐου θα είναι ο Θανάσης Γαλάνης, ο οποίος είναι έμπειρος αυτοδιοικητικός.

Δήμος Ναυπλιέων

Στο Δήμο Ναυπλιέων οι υποψήφιοι είναι, ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος ο οποίος είναι εκ νέου υποψήφιος ως επικεφαλής της παράταξης «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα». Υποψήφιος είναι και ο πρώην δήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωσταράς, ως επικεφαλής της παράταξης «Πρωτεύουσα Ξανά». Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έχει προχωρήσει κι ο Τάσος Σαλεσιώτης..Υποψήφιος  είναι κι ο Κώστας Γκόνης, ο οποίος κατεβαίνει επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Δήμος Ερμιονίδας
Στον Δήμο Ερμιονίδας ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής θα διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο με το συνδυασμό «Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας». Ο Βασίλης Πετρίδης θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Με τον συνδυασμό «Δυνατή Ερμιονίδα», υποψήφιος είναι ο Γιάννης Γεωργόπουλος. Ο Τάσος Λάμπρου θα διεκδικήσει κι αυτός τον δήμο με το συνδυασμό «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας», ενώ υποψήφιος είναι και ο Τάσος Τόκας με τον συνδυασμό "Νέα Δυναμική Πορεία Ερμιονίδας"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ