Τρίτη, 30 Απριλίου 2019

Γιώργος Φασιλής: Από το Masterchef στον προεκλογικό αγώνα

Γιώργος Φασιλής: Από το Masterchef στον προεκλογικό αγώνα
 Το Masterchef είναι ένα παιχνίδι που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, όπως και οι παίκτες του. Έτσι, μετά την Ιωάννα Ρέντεση που αποφάσισε να κατέβει υποψήφια σύμβουλος στο δήμο Αμαλιάδας, ακόμα ένας παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής o Γιώργο Φασιλής αποφάσισε να δοκιμαστεί στην πολιτική για δεύτερη φορά μάλιστα.


Συγκεκριμένα, ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ποστάροντας φωτογραφία του στο facebook κι έγραψε: 
«Πάμε μαζί να γυρίσουμε σελίδα για μια καλύτερη Ερμιονίδα. Για τον τόπο που μεγαλώσαμε , για τον τόπο που ζούμε, για τον τόπο που αγαπάμε. Είναι τιμή μου που για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Δυνατή Ερμιονίδα. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι δίπλα στον Γιάννη Γεωργόπουλο έναν αξιόλογο και σοβαρό άνθρωπο με αρχές και όραμα για την Ερμιονίδα. Έναν άνθρωπο που μπορεί και θέλει να φτάσει την Ερμιονίδα μας πολύ ψηλά.

Η αγάπη για τον τόπο μου είναι αυτή που πήρα την απόφαση να επιστρέψω στο Κρανίδι. Έχοντας δουλέψει σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό και έχοντας αποκομίσει πολλές εμπειρίες , αποφάσισα το 2012 να επιστρέψω και να μείνω μόνιμα εδώ. Έχω μάθει να δουλεύω σκληρά και να παίρνω το αποτέλεσμα που πρέπει. Έχω μάθει πως με ότι και να ασχολούμαι θα πρέπει να το σέβομαι. Με αυτές τις αρχές λοιπόν , την σκληρή δουλειά και τον σεβασμό θα κάνω ότι μπορώ για τον τόπο μου για την Ερμιονίδα μας!!!

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ