ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

120 σκάφη και πάνω από 400 yacht brokers στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:16:00 μ.μ. | | |
120 σκάφη και πάνω από 400 yacht brokers στο Ναύπλιο
 Μέχρι και τις 8 Μαϊου θα διαρκέσει το 6ο Mediterranean Yacht Show, του οποίου τα εγκαίνια έγιναν το Σάββατο παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη, του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος αντιναύαρχου Σταμάτη Ράπτη, εκπροσώπων του ΕΟΤ, του Δημάρχου Ναυπλιέων και ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Το Ναύπλιο έχει καθιερωθεί εδώ και 6 χρόνια ως χώρος υποδοχής μιας μεγάλης διοργάνωσης, της τρίτης στον κόσμο στο είδος της. Στην προσέλκυση αυτής της διοργάνωσης συνέβαλε τα μέγιστα πέρα από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και ο πρώην λιμενάρχης Σπύρος Μαρίνος.

Φέτος φιλοξενούνται στο Ναύπλιο πάνω από 120 σκάφη έναντι 107 πέρσι, ενώ περισσότεροι από 400 yacht brokers από 23 χώρες επισκέπτονται το Ναύπλιο προκειμένου να βρουν το κατάλληλο σκάφος να ναυλώσουν για τους πλούσιους πελάτες τους.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης αναφέρθηκε στη βούληση της Κυβέρνησης στήριξης του θαλάσσιου τουρισμού με την θέσπιση ηλεκτρονικού μητρώου σκαφών αναψυχής, την προστασία των εργαζομένων και την ίση μεταχείριση ελληνικών και ξένων σκαφών στη χώρα μας.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μεταξύ άλλων υπογράμμισε την συμβολή της έκθεσης στην ανάδειξη του Ναυπλίου ως τουριστικού προορισμού, αλλά και την συμβολή του Ναυπλίου, ως τουριστικού σκηνικού για την ανάδειξη των σκαφών αναψυχής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ