ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος στις 14 Μαΐου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:08:00 μ.μ. |
Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος στις 14 Μαΐου
 Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 14 Μαΐου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30, σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα: 

1. Περί χορηγήσεως παραγωγικής άδειας πωλητή υπαίθριου εμπορίου λαϊκών αγορών - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

2. Περί εγκρίσεως 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Άμεση αποκατάσταση ζημιών λόγω θεομηνίας στην Δ.Ε. Κουτσοποδίου – 2 ο έργο» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

3. Περί εγκρίσεως 2 ου Α.Π.Ε. του έργου: «Άμεση αποκατάσταση ζημιών λόγω θεομηνίας στη Δ.Ε. Άργους» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

4. Περί εγκρίσεως 2 ου Α.Π.Ε. του έργου: «Κατασκευή Μονάδας Μηχανικής Διαλογής στα Πλαίσια Προσωρινής Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

5. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Οδοποιία Δ.Ε. Λυρκείας 2017» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

6. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος Δ.Ε. Λέρνας, Νέας Κιου και Αχλαδοκάμπου» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 14 Μαΐου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, σε τακτική (ειδική) συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για το παρακάτω θέμα: 

-Περί καθορισμού τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών του Μαΐου 2019.



Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Μπέγκος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ