ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Αγώνας δεξιοτεχνίας στις 19 Μαΐου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:15:00 μ.μ. | | |
Αγώνας δεξιοτεχνίας στις 19 Μαΐου στο Ναύπλιο
 Η Δεξιοτεχνία <<NAFPLIO AUTO SHOW 2019>> που είναι αφιερωμένη στην οδική ασφάλεια, Θα διοργανωθεί από την Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων την Κυριακή 19/5/2019 στην πίστα Go Kart Memphis στην παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο Σ.Δ.Δ.Α. e-omae-epa.gr τελειώνουν την Πέμπτη 16/5 . Αν κάποιος δεν προλάβει , μπορεί να δηλώσει έως και την Κυριακή 19/5 ώρα 9:30 πμ κατόπιν συνεννόησης με την γραμματεία του αγώνα .

Για την δήλωση είναι απαραίτητα: όνομα ,επώνυμο ,αρ. διπλώματος οδήγησης , αρ. ταυτότητας , ημερομηνία γέννησης , τηλέφωνο , μάρκα αυτοκινήτου , μοντέλο , αρ. πινακίδων , κλάση και καταβολή του ανάλογου παραβόλου .Οι συμμετέχοντες πρέπει να προσκομίσουν τα ποιο πάνω στοιχεία στην γραμματεία κατά τον διοικητικό – τεχνικό έλεγχο . Έπαθλα θα απονεμηθούν ανάλογα με τις τελικές συμμετοχές κάθε κλάσης , μέχρι τους έξι πρώτους και μετάλλια σε όλους.

Μεταξύ των μέχρι τώρα δηλώσεων συμμετοχής υπάρχουν πληρώματα από πολλά μέρη της Ελλάδας και υπόσχονται να προσφέρουν συναρπαστικό θέαμα στους φίλους του motorsportπου αναμένεται να κατακλείσουν το χώρο όπου θα υπάρχει μικρή έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων και οι τυχεροί θα κερδίσουν πλούσια δώρα προσφορά των χορηγών μας όπως : δωροεπιταγή για ελαστικά από Θ. Κοτίτσα , λάδια αυτοκινήτου από την Πανανταλλακτική Π. Ψωμιάδη , οδική βοήθεια από τον Λεβεντογιάννη Τυροβολά, δώρο από τον Σαλαπάτα , ποδηλατικά κράνη από τον Sellis bike , δεκάλεπτες βόλτες με καρτ από την Go Kart Memphis, 2 τρίμηνα ασφαλιστικά συμβόλαια από την σχολή οδήγησης Τ. Τσαγκαράκης κλπ.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 6934087029.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ