ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Βροχές και… 30αρια προβλέπει για την Κυριακή των εκλογών ο Σάκης Αρναούτογλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:45:00 μ.μ. |
Βροχές και… 30αρια προβλέπει για την Κυριακή των εκλογών ο Σάκης Αρναούτογλου
Πέρα από το «τι θα ψηφίσω», ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα των ημερών είναι πως θα είναι ο καιρός την ημέρα των εκλογών. Ο Σάκης Αρναούτογλου, με μια νέα ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook επιχειρεί να δώσει μια πρώτη απάντηση.
Τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο (25.05.2019), ο καιρός θα είναι… τροπικός. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μπόρες ή καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα.

Οι άνεμοι δεν πρόκειται να δημιουργήσουν προβλήματα στα πελάγη. Η θερμοκρασία, εκτός από την Παρασκευή όπου θα πέσει λίγο, το Σάββατο θα φτάσει ακόμα και στους 29 με 30 βαθμούς στα πεδινά, ενώ θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη στα ορεινά, τα παραθαλάσσια και τα νησιωτικά τμήματα.

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός την Κυριακήτων εκλογών θα είναι γενικά καλός στις περισσότερες περιοχές με συννεφιά στα δυτικά που κυρίως μετά το μεσημέρι θα πρέπει να δώσει τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα παραμείνουν εξασθενημένοι και η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα επίπεδα του Σαββάτου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ