ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Μαξίμου: Συνεχίζουμε έως τις 30 Ιουνίου - Δεν ορίζεται υπηρεσιακή κυβέρνηση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:28:00 μ.μ. | |
Μαξίμου: Συνεχίζουμε έως τις 30 Ιουνίου - Δ εν ορίζεται υπηρεσιακή κυβέρνηση
Δεν θα οριστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση ξεκαθαρίζουν πηγές του Μαξίμου, ενόψει των πρόωρων εκλογών, που προανήγγειλε την Κυριακή ο πρωθυπουργός μετά την ήττα του κόμματός του στις εκλογές της Κυριακής. Όπως διευκρίνιζαν πηγές του Μαξίμου σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα, «κατά συνταγματικό έθιμο αλλάζει ο υπουργός Εσωτερικών».


«Πάμε σε πρόωρες εκλογές» εξηγούν οι ίδιες πηγές. Όπως αναφέρουν, «μια φόρα μόνο ορίστηκε υπηρεσιακή κυβέρνηση λόγω πρόωρης διάλυσης της Βουλής. Το Σεπτέμβριο του 2015. Ο λόγος ήταν ότι δεν είχε περάσει ένας χρόνος από την προηγούμενη διάλυση, και απαγορευόταν να διαλυθεί με πρόταση της κυβέρνησης η Βουλή. Ο μόνος τρόπος τότε να πάμε σε εκλογές ήταν να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που φέρεται να είχε εκμυστηρευθεί σε συνεργάτες του την Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας είναι ότι εάν το αποτέλεσμα έχει χαρακτήρα κοσμογονικών αλλαγών τότε σε καμία περίπτωση η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να σταθεί. Ωστόσο, εντός της σύσκεψης υπήρξαν διαφορετικές εισηγήσεις.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ