ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση των 4 υποψηφίων Δημάρχων της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Νομό Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:25:00 μ.μ. | | |
Ανακοίνωση των 4 υποψηφίων Δημάρχων της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Νομό Αργολίδας
 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμπορεύτηκαν μαζί μας, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ, αλλά και αυτούς που σε δύσκολες συνθήκες έφτασαν ως την κάλπη παρά τις αφόρητες πιέσεις. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες της περιοχής μας που μας έδωσαν την πρώτη τους ψήφο.

Η αντιπαράθεση, η πόλωση, οι ψεύτικες υποσχέσεις, τα εκβιαστικά διλήμματα διαμόρφωσαν ένα κλίμα που επέδρασε σε λαϊκό κόσμο ο οποίος δεν έχει ακόμη πιστέψει στη δύναμη που έχει, αφήνοντάς και αυτή την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Ωστόσο δεν είναι θετικό η δικαιολογημένη λαϊκή δυσαρέσκεια απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να στρέφεται σε παλιότερες δοκιμασμένες κι αποτυχημένες επιλογές όπως είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ ή σε επιλογές που στηρίζονται από μερίδα επιχειρηματιών, από τμήματα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολύ περισσότερο όταν είναι εμφανής η συναλλαγή αυτών των δυνάμεων σε Δήμους και Περιφέρεια, όταν στηρίζονται και προετοιμάζονται δυνάμεις για να παίξουν το ρόλο είτε του αναχώματος είτε του συμπληρώματος στην υλοποίηση της αντιλαϊκής διαχείρισης.

Η επόμενη μέρα πρέπει να βρει και νέες δυνάμεις στο δρόμο της αντεπίθεσης, στο δρόμο της πολιτικής και μαζικής πάλης. Τα μεγάλα προβλήματα παραμένουν, η βασική αιτία που τα γεννά είναι εδώ και δεν είναι άλλη από την πολιτική που και στους Δήμους στηρίζει το κεφάλαιο και τις προτεραιότητες του, βάζοντας στον Προκρούστη τις πραγματικές λαϊκές ανάγκες και δικαιώματα.

Οι ψήφοι της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ να είστε σίγουροι θα κατατεθούν από αύριο το πρωί σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, στα σχολεία, στα χωριά, παντού για να εμποδιστούν νέα μέτρα, για να διεκδικήσουμε μέτρα ανακούφισης για τους ανέργους, για την ανασύνταξη του εργατικού- λαϊκού κινήματος. Θα συναντηθούμε με όλους όσους συζητήσαμε στο μετερίζι του αγώνα.

Δεν δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν. Τώρα στο β΄ γύρο των εκλογών την Περιφέρεια που έχουν περάσει οι εκπρόσωποι του νέου διπολισμού και των συνοδοιπόρων του, δεν θα υποκύψουμε στο δίλημμα ποιος είναι το "μικρότερο κακό". Εκφράζουμε την αντίθεσή μας με οποιονδήποτε τρόπο στην κάλπη (άκυρο ή λευκό), δηλώνοντας ότι θα μας βρουν απέναντι από θέση ισχυρής αντιπολίτευσης σε αντιλαϊκές επιλογές τους.

Μπροστά μας έχουμε τη μάχη των βουλευτικών εκλογών. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη με αισιοδοξία, κόντρα σε διλήμματα που θέλουν να κρύψουν τη στρατηγική σύμπλευσης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, κόντρα σε άλλες δυνάμεις «κυματοθραύστες» της λαϊκής αγανάκτησης, κόντρα στα διάφορα ακροδεξιά και φασιστικά μορφώματα που δηλητηριάζουν τη νεολαία μας και τρέφονται από το ίδιο το σύστημα.

Με ισχυρό ΚΚΕ μπορούμε να κάνουμε την μεγάλη διαφορά, για να υπάρχει μια πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, στήριγμα του λαού απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει.

Καλή δύναμη

Καλούς αγώνες




Οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Γκόνης Κώστας-Δήμος Ναυπλίου

Θεοδοσίου Γιώργος-Δήμος Άργους-Μυκηνών

Ναπολέων Μπουρδάκος-Δήμος Επιδαύρου

Βασίλης Πετρίδης-Δήμος Ερμιονίδος









ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ