ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Βραβεύθηκαν οι δημιουργοί της ταινίας «Μια Απέραντη Αγάπη» από το 1ο ΕΠΑΛ και 1ο Ε.Κ. Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:40:00 μ.μ. | |
Βραβεύθηκαν οι δημιουργοί του 1ου ΕΠΑΛ και 1ου Ε.Κ. Άργους για την ταινία «Μια Απέραντη Αγάπη»
Με χαμόγελα και συγκίνηση ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο μια ακόμα επιτυχημένη δράση οπτικοακουστικής Παιδείας την Τετάρτη 29 Μαΐου, στο Κέντρο Τύπου του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής που συνδιοργάνωσαν το ΕΚΟΜΕ, η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, το Γενικό Συμβούλιο Βιβλιοθηκών και το Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Tο 3ο βραβείο του Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Οπτικοακουστικής και Ψηφιακής Δημιουργίας «Η ιστορία σου, είναι ιστορία της Πόλης σου» κατέκτησαν οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Άργους και 1ου Ε.Κ. Άργους για την ταινία τους με τίτλο: «Μια Απέραντη Αγάπη».
Η ταινία των μαθητών είναι μια ιστορία αγάπης και ανθρωπιάς μέσα από τα μάτια ενός Ιταλού στρατιώτη που εκτυλίχθηκε στο Άργος του πολέμου 1941-1944.
Οι νεαροί δημιουργοί που διακρίθηκαν στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής και Ψηφιακής Δημιουργίας «Η ιστορία σου, είναι ιστορία της πόλης σου» παρέλαβαν τα δώρα και τα βραβεία τους στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης
Το αποτέλεσμα καλύπτει και τους τρεις πυλώνες δράσης του ΕΚΟΜΕ, τον παραγωγικό, τον αρχειακό και τον εκπαιδευτικό, καθώς παράχθηκαν νέα οπτικοακουστικά έργα, αξιοποιήθηκε ήδη υπάρχον αλλά και νέο αρχειακό υλικό, και τέλος, η όλη διαδικασία υπήρξε μια πολλή επιτυχημένη εκπαιδευτική δράση οπτικοακουστικής Παιδείας" δήλωσε ο Πρόεδρος και Δ/νων σύμβουλος του EKOME Πάνος Κουάνης. 
Την εκδήλωση προλόγισε η Βάλια Καϊμάκη Σύμβουλος ΥΨΗΠΤΕ & μέλος ΔΣ ΕΚΟΜΕ, ενώ στον χαιρετισμό της η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης & μέλος ΔΣ ΕΚΟΜΕ Σοφία Παπαδημητρίου υπογράμμισε την αξία της συγκεκριμένης δράσης αναφορικά με την καλλιέργεια ψηφιακών δεξιοτήτων και την ανάδειξη των μαθητών σε ερευνητές, ενεργούς και κριτικούς πολίτες.
Βραβεία
1ο βραβείο: Ελληνικό Λύκειο Βρυξελλών, για την ταινία με τίτλο: «Je suis Grec»
2ο βραβείο: 10ο Λύκειο Περιστερίου, για την ταινία με τίτλο: «Η δική τους πατρίδα»
3ο βραβείο: 1ο ΕΠΑΛ Άργους – 1ο Ε.Κ. Άργους για την ταινία με τίτλο: «Μια απέραντη αγάπη»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ