Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019

Το Γυμνάσιο Κουτσοποδίου υποδέχεται τους μελλοντικούς μαθητές του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:59:00 π.μ. | | |
Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η «Ημέρα Υποδοχής» των μελλοντικών μαθητών του σχολείου. 
Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων Κουτσοποδίου, Φιχτίου, Λυρκείας και Αγριλίτσας που πρόκειται να εγγραφούν στο Γυμνάσιο Κουτσοποδίου το επόμενο σχολικό έτος 2019-2020,μας επισκέφτηκαν συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους. 
Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν να γνωρίσουν οι μαθητές το νέο τους σχολείο, να ενημερωθούν για την λειτουργία και τις δράσεις του. Αρχικά τους υποδέχτηκε η διευθύντρια του σχολείου και τους έκανε μία γενική ενημέρωση για το Γυμνάσιο και τις διαφορές του σε σχέση με το Δημοτικό. 
Στην συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου κάθισαν στα θρανία, είδαν τις αίθουσες, τα εργαστήρια υπολογιστών, τεχνολογίας και χημείας και ενημερώθηκαν από καθηγητές διαφορετικών ειδικοτήτων σχετικά με το περιεχόμενο των μαθημάτων. 
Μέσα από ένα δημιουργικό διάλογο με τους μαθητές του Γυμνασίου εξέφρασαν απορίες και κυρίως γνώρισαν αυτό που στη σκέψη τους φάνταζε άγνωστο και ξένο. Την εκδήλωση πλαισίωσαν χορευτικά δρώμενα όπου συμμετείχαν από κοινού μαθητές του Γυμνασίου και των Δημοτικών σχολείων. 
Ελπίζουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή που πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά να τους βοηθήσει για την πιο ομαλή τους ένταξη στο νέο σχολικό περιβάλλον. Τους ευχόμαστε «Καλό Καλοκαίρι» και τους περιμένουμε το Σεπτέμβριο. 

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ