ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Κωνσταντίνος Ρούτουλας: Υποψήφιος πάλι με τον Δ. Κωστούρο με την ίδια αγάπη και ζέση, ήθος και εντιμότητα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:20:00 π.μ. | | |
Κωνσταντίνος Ρούτουλας: Υποψήφιος πάλι με τον Δ. Κωστούρο με την ίδια αγάπη και ζέση, ήθος και εντιμότητα
 Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» του φίλου και συμμαθητή μου Δ. Κωστούρου, υπείκων στις προτροπές και την ενθάρρυνση πολλών συμπολιτών μας, οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους πριν από πέντε χρόνια.


Άλλωστε το όνομα της παρατάξεως « ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» με εκφράζει και με εμπνέει, διότι εμπεριέχει μια δυναμική και όχι στατική έννοια και στοχοθεσία, δηλαδή « το μη εμμένειν εις τα ίδια, αλλ’ επί τα κρείττω τα πράγματα απεργάζεσθαι».

Στα χρόνια της θητείας μου ως δημοτικός σύμβουλος και ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών υπηρεσιών, ΚΕΠ και Κοινωνίας των πολιτών, προσπάθησα με καθημερινή επαφή με τους συνδημότες μας « τείνων ευήκοον ους» στα προβλήματα και τις αγωνίες τους, να βελτιώσω τις παρεχόμενες προς αυτούς υπηρεσίες και να δώσω ανθρωπιστική διάσταση στο λειτούργημα.

Με την ίδια αγάπη και ζέση, ήθος και εντιμότητα , θα προσπαθήσω να πολιτευτώ, εφόσον με τιμήσετε με την ψήφο σας και την νέα τετραετία με γνώμονα μόνο το καλό και το συμφέρον του Δήμου μας.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ