Τρίτη, 28 Μαΐου 2019

Προτεραιότητα για την Ν.Δ. η Πελοπόννησος με περιοδεία Μητσοτάκη και στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:20:00 π.μ. |
Προτεραιότητα για την Ν.Δ. η Πελοπόννησος με περιοδεία Μητσοτάκη και στην Αργολίδα
 Στόχο να εκλέξει εφτά στους εφτά περιφερειάρχες στις περιφέρειες που «παίζονται» στον β΄γύρο έχει η ΝΔ. Αυτό τονίζεται από πηγές της Πειραιώς, μετά την εκλογή πέντε στους έξι (πλην του Σταύρου Αρναουτάκη) στον α΄γύρο. 

Κι αυτό γιατί, όπως τονίζουν, με αυτό τον τρόπο θα ενισχυθεί το ηχηρό μήνυμα για πολιτική αλλαγή που έστειλαν στον την Κυριακή οι πολίτες μέσω, κυρίως, των ευρωεκλογών αλλά και των αποτελεσμάτων σε περιφέρειες και μεγάλους δήμους, με τους υποψήφιους του κόμματος να προηγούνται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και να βρίσκονται στον β΄γύρο στον Πειραιά.

Ιδιαίτερη σημασία δίνει το επιτελεί του προέδρου της ΝΔ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου ο «αντάρτης» της ΝΔ νυν περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης προηγείται με βραχεία κεφαλή στον α΄γύρο (34,1 έναντι 33,7) έναντι του υποψήφιου του κόμματος, δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα. 

Για το λόγο αυτό οι πρώτοι σταθμοί της περιοδείας του Κυρ.Μητσοτάκη θα είναι σε Αργολίδα και Αρκαδία. 

Σημαντικές μάχες αναμένεται να δώσουν οι υποψήφιοι της ΝΔ σε Δυτική Ελλάδα (Φαρμάκης εναντίον Κατσιφάρα που στηρίζεται από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ), Ιόνια (Κράτσα εναντίον Γαλιατσάτου) αλλά και στους «γαλάζιους» εμφύλιους της ΑΜ-Θ (Μέτιος εναντίον Τοψίδη) και Βορείου Αιγαίου (Καλογήρου εναντίον Μουτζούρη).
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ