ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:39:00 π.μ. |
Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες
 Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο νότιο Αιγαίο και την Κρήτη, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά, σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στην Πελοπόννησο και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Βελτίωση από τις βραδινές ώρες.


ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18-05-2019

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά και τα βόρεια. Πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά.

Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ