ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Νέα Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας στα Νοσοκομεία της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:48:00 μ.μ. | |
Νέα Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας στα Νοσοκομεία της Αργολίδας
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τν Υπουργό Υγείας κ. Α. Ξανθό, με θέματα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας εναντίον ιατρών, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού των Νοσηλευτικών Μονάδων Ναυπλίου και Άργους μετά και το πρόσφατο περιστατικό εναντίον τραυματιοφορέα στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Το Σάββατο 4 Μαΐου σημειώθηκε ακόμη ένα περιστατικό βίας, εναντίον τραυματιοφορέα της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου που έρχεται να προστεθεί στη μακρά σειρά κρουσμάτων εναντίον ιατρών, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού των δύο Νοσηλευτικών Μονάδων της Αργολίδας (Ναυπλίου και Άργους).

Όπως μάλιστα τονίζεται στην έγγραφη καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου είναι επιτακτική ανάγκη η διασφάλιση της ψυχικής και σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων στους χώρους όπου παρέχονται υπηρεσίες υγείας.

Δεδομένου του ότι το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το λοιπό προσωπικό των Νοσηλευτικών Μονάδων, αλλά και των Κέντρων Υγείας της Αργολίδας καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες, σε δύσκολες συνθήκες για την παροχή υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους και επισκέπτες της Αργολίδας,


ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Τι συγκεκριμένες δράσεις θα αναλάβει για την έμπρακτη εγγύηση της ασφάλειας του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού των Νοσηλευτικών Μονάδων Ναυπλίου και Άργους και την αποτροπή της επανάληψης αντίστοιχων απαράδεκτων περιστατικών ώστε να μπορούν απερίσπαστοι να επιτελούν το καθήκον τους».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ