ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Μήνυμα του υπ.ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Θανάση Κολιζέρα για την Ημέρα τις Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:36:00 π.μ. | |
Μήνυμα του υπ.ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Θανάση Κολιζέρα για την Ημέρα τις Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών
 Η 9η Μάη 1945 είναι η μέρα λήξης του Β' Παγκοσμίου ιμπεριαλιστικού Πολέμου. Οι ναζί παραδίδονται άνευ όρων στον Κόκκινο Στρατό. Η 9η Μάη καθιερώνεται ως Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών!

Αποδείχτηκε πως όταν οι λαοί θέλουν, μπορούν να νικήσουν και τον πιο ισχυρό αντίπαλο!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθώντας να διαγράψει τη συλλογική μνήμη και να παραχαράξει την ιστορία, έχει καθιερώσει την 9η Μάη ως "Μέρα της ΕΕ"!

Δηλαδή να γιορτάζουμε την ΕΕ που φτιάχτηκε για να εξασφαλίσει ότι οι πλούσιοι θα γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι!

Ας γιορτάσουμε λοιπόν τους 16,6 εκατ. άνεργους, τους 4,1 εκατ. άστεγους, τα 113 εκατ. που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, το 10,2% των μαθητών που αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σχολείο, την προώθηση της απελευθέρωσης των ναρκωτικών, των θαλασσοπνιγμένων προσφύγων και των στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών, των μηχανισμών μόνιμης εποπτείας με ή χωρίς μνημόνια που ζουν όλοι οι λαοί της Ευρώπης και την ανασφάλεια.

χωρίς μνημόνια που ζουν όλοι οι λαοί της Ευρώπης και την ανασφάλεια.

Αυτή η Ευρώπη δεν είναι δική μας. Παλεύουμε για την Ευρώπη των λαών, την Ευρώπη του σοσιαλισμού!

Όσο και να προσπαθεί η ΕΕ και οι κυβερνήσεις της να διαστρεβλώσουν την Ιστορία, να ενισχύσουν ακροδεξιές - φασιστικές δυνάμεις και να εξισώσουν τον κομμουνισμό με το φασισμό, η αλήθεια είναι μία: Η 9 Μάη είναι η μέρα που τιμάμε όλους όσους αγωνίστηκαν, θυσιάστηκαν, έδωσαν τη μάχη απέναντι στο φασισμό και το ναζισμό!

Γι΄αυτό στις εκλογές στις 26 Μαΐου 2019 οι νέοι, οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες, οι συνταξιούχοι, να απομονώσουν τους φασίστες δολοφόνους της Χρυσής Αυγής, να μην παγιδευτούν από τα «προοδευτικά μέτωπα» του ΣΥΡΙΖΑ , να μη δώσουν εμπιστοσύνη στη ΝΔ και στα υπόλοιπα κόμματα που στηρίζουν το σύστημα της εκμετάλλευσης, να προσπεράσουν τους εκβιασμούς, τις υποσχέσεις και τις νέες απάτες όλων αυτών που η πολιτική τους υπηρετεί τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Εμπειρία υπάρχει πλούσια και όλα έχουν δοκιμαστεί.

Να κρίνουν με βάση τις δικές τους σύγχρονες ανάγκες. Να στηρίξουν τη δύναμη εκείνη που δεν έλειψε από κανένα μικρό η μεγάλο αγώνα. Τη δύναμη που και την επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι στήριγμα, αποκούμπι, μπροστάρης στον αγώνα για τα δικαιώματα τους.

Γι'αυτό πρέπει να ενισχυθεί το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες ώστε από καλύτερες θέσεις να δώσει τις μάχες που έχουμε μπροστά μας. Δυνατό ΚΚΕ, δυνατός ο λαός!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ