ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Χρήστος Ζέρβας: Όλοι μαζί θα χτίσουμε με καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις ένα καλύτερο μέλλον

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:33:00 π.μ. | | |
Χρήστος Ζέρβας: Όλοι μαζί θα χτίσουμε με καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις ένα καλύτερο μέλλον
 Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητοί φίλοι, Μόλις λίγες μέρες απομένουν, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, στις οποίες συμμετέχω με την παράταξη "Ναύπλιο Επόμενη Μέρα" δίπλα στον νυν δήμαρχο κι εκ νέου υποψήφιο, Δημήτρη Κωστούρο. 

Λαμβάνω μέρος στις αρχαιρεσίες για την τοπική Αυτοδιοίκηση, διεκδικώντας την εκλογή μου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, στηρίζοντας πάντα την παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο επόμενη μέρα» κι έχοντας ως συμμάχους και υποστηρικτές, την προτροπή και την εμπιστοσύνη σας. 

Στο δύσκολο αλλά συνάμα ωραίο ταξίδι της ανάμιξής μου με τα κοινά, έχω υπηρετήσει το Δήμο μας στον τομέα του περιβάλλοντος, πολιτισμού, αθλητισμού και τουρισμού από τη θέση του Αντιπροέδρου Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., δρώντας πάντα με γνώμονα την κοινή εξέλιξη, την ανάδειξη όλων των περιοχών του Δήμου μας και την προαγωγή των θεσμικών οργάνων του δήμου τα οποία υπηρέτησα, προς όφελος των δημοτών. 

Ανήκω στη γενιά της αλληλεγγύης, που το πρόβλημα και η ανάγκη του γείτονα ήταν υπόθεση και φροντίδα όλων. 

Με γνώμονα αυτό, δεν υποσχεθήκαμε ποτέ τα πάντα στους πάντες, αντιθέτως εφαρμόζοντας κι επιδιώκοντας απλά πράγματα και καίριες δράσεις στοχεύσαμε και πετύχαμε σε μεγάλο ποσοστό την αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών. 

Μένοντας πιστός στις αρχές της παράταξής μας, βρίσκομαι και πάλι στις επάλξεις και συνεχίζω τον αγώνα μου για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Ναυπλιέων, μαχόμενος για τα κρίσιμα θέματα του τόπου μας, στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου. 

Οι ανθρώπινες σχέσεις για εμένα έχουν κυρίαρχο χαρακτήρα. Γνωρίζετε ότι, με τους περισσότερους από εσάς, τους συνδημότες και ίσως ψηφοφόρους μου, είμαστε φίλοι και σας θεωρώ συναγωνιστές μου. 

Είμαι πεπεισμένος ότι τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας, μετά την επιτυχημένη με αρκετά έργα, τελευταία πενταετία της Δημοτικής Αρχής του Δημήτρη Κωστούρου, πολλά εκ των οποίων είναι έργα υποδομών. 

Όλοι μαζί θα χτίσουμε με καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο Ναυπλιέων. 

Ζητώ λοιπόν την υποστήριξή σας, ώστε να συμβάλλω κι εγώ σ’ αυτήν την προσπάθεια ανάπτυξης του Δήμου μας, με γνώμονα πάντα τον σεβασμό και την προστασία του περιβάλλοντος, και της ιστορικότητας του Δήμου, την διαφύλαξη και αναβάθμιση του μοναδικού σε ομορφιά, ιστορία, πολιτισμό, φυσικό πλούτο και πολλά άλλα του τόπου μας και τη χρηστή διαχείριση των κάθε είδους θεμάτων τα οποία απασχολούν τους δημότες. 

Χρήστος Ζέρβας Αντιπρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος 
με την παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου 
Ναύπλιο – Επόμενη Μέρα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ