ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Δ. Κρίγγος: Πιστεύω στην προοπτική του τόπου μας. Σε ακόμα καλύτερες ημέρες για τις οικογένειες μας και τα παιδιά μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:44:00 π.μ. | | | |
Δ. Κρίγγος: Πιστεύω στην προοπτική του τόπου μας. Σε ακόμα καλύτερες ημέρες για τις οικογένειες μας και τα παιδιά μας
Του Δημήτρη Κρίγγου
Αντιδημάρχου Άργους Μυκηνών
Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου

Φίλες και Φίλοι,

Στα χρόνια που προηγήθηκαν, ο Δήμος Άργους Μυκηνών άλλαξε πορεία. Πραγματοποιήθηκαν αποτελεσματικές παρεμβάσεις για τα ζητήματα των κατοίκων του σε όλους τους τομείς.

Η «Αλλαγή Πορείας», που δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει ο Δήμαρχός μας Δημήτρης Καμπόσος, έγινε πράξη. Αυτή η νέα πορεία πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί.

Τα έργα που υλοποιήθηκαν, αυτά που έχουν ήδη δρομολογηθεί και τα σχέδια για νέα που έχουν εκπονηθεί, συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο Όραμα ανάπτυξης και αλληλεγγύης και δίνουν στο Δήμο μας την πρωταγωνιστική θέση που η ιστορία μας και οι προσδοκίες όλων μας αξιώνουν. Να αποτελέσει το Δήμο πρότυπο. Να του δώσει τη θέση που του αξίζει στην Αργολίδα, την Πελοπόννησο, την Ελλάδα, την Ευρώπη.

Στην προσπάθεια αυτή, χάρη στη δική σας στήριξη στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές, συμμετείχα με όλες μου τις δυνάμεις. Τήρησα τη δέσμευσή μου να συμβάλω στην ευόδωση των κοινών μας στόχων.

Και χάρη στην εμπιστοσύνη με την οποία με τίμησε ο Δήμαρχός μας Δημήτρης Καμπόσος, στη θητεία μου ως Αντιδήμαρχος Έργων και Οικονομικών του Δήμου, προσέγγισα τα προβλήματα από την «πλευρά της λύσης».

Πιστεύω στην προοπτική του τόπου μας. Σε ακόμα καλύτερες ημέρες για τους πολίτες του Δήμου μας, για τις οικογένειες μας, για τα παιδιά μας.

Σας ζητώ με τη ψήφο σας να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλετε γιατί διαθέτω τη γνώση, την εμπειρία και τη θέληση για να δώσουμε Λύσεις στο Παρόν και να κάνουμε πράξη το Όραμά μας για το Μέλλον

Ζητώ τη στήριξη σας, γιατί είμαι βέβαιος ότι με την «Αλλαγή Πορείας» μπορούμε να ατενίζουμε όλες και όλοι το κοινό μας μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.


Δημήτρης Κρίγγος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ