ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αργολίδα με την Ελληνική Αυγή ο Αριστείδης Τσιρίκος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:02:00 μ.μ. |
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή ο Αριστείδης Τσιρίκος
 Αποφάσισα να συστρατευθώ στην περιφέρεια υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Αυγής ,διότι πιστεύω ότι ήρθε η ώρα η Αργολίδα ν απόκτηση δική της φωνή μέσα στην Περιφέρεια .

Φωνή για να ακούγονται τα προβλήματα της Αργολίδας και να γίνονται πράξεις.

Ζω στην Αργολίδα όλη μου τη ζωή και εκτός ορισμένων περιπτώσεων δεν έχει κανείς πάνω στα προβλήματα και να δώσει την πρέπουσα λύση. Η αγάπη μου για την Αργολίδα ,για τη φύση ,τα Ζώα ,την οικολογία με έκαναν να θέλω να προσπαθήσω και να μπω μπροστά στον αγώνα . Τα προβλήματα με τις πλημμύρες ,τα κουνούπια ,τα σκουπίδια, η εγκατάλειψη των ζώων ,ξ καταστροφή της χλωρίδας ,θα είναι τα πρώτα μου μελήματα εφόσον με τιμήσετε με την ψήφο σας και εκλεγώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τον γραμματέα της τοπικής Αργολίδος κ. Ανδρέα Ουλή για την τιμή που μου έκανε με την πρόταση του.

Ακόμα περισσότερο τον κ. Τσεμπετζή Δημήτριο ,υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου ,για τη θερμή υποδοχή που μου έκανε, καθώς και τα μέλη της τοπικής Αργολίδος για το καλωσόρισμα.

Σας υπόσχομαι ότι εάν με τιμήσετε με την ψήφο σας θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να λύσω τα προβλήματα της Αργολίδος.

Σας καλώ σε έναν αγώνα που μπορείτε με την ψήφο σας να τον κερδίσετε μέσα από το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Αυγής για την περιφέρεια Αργολίδος.

Μετά Τιμής
Αριστείδης Τσιρίκος .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ