ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

«Μη φύγεις, επιστρέφω»: Θεατρική παράσταση μαθητών του τμήματος Θεατρικών Σπουδών κι ενός κατοίκου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. | | |
Η ομάδα Αβγώ Theater Group, στο πλαίσιο του μαθήματος της θεατρικής παραγωγής με εισηγήτρια την κα. Άννα Τσίχλη, θα ανεβάσει στο Φεστιβαλάκι Θεατρικής Παραγωγής την παράσταση «Μη φύγεις, επιστρέφω» στις 25 και 28 Μαΐου του 2019.

Η δράση αυτή θα λάβει χώρα από τις 22.00 στο πάρκο επί της γωνίας Μιχαήλ Ιατρού και Σπύρου Γιαννόπουλου (πίσω από το Lidl).
Η παράσταση βασίζεται στις τεχνικές του θεάτρου επινόησης. Η παράσταση Μη φύγεις, επιστρέφω βασίζεται σε πρωτότυπο κείμενο, που δημιουργήθηκε από την ομάδα αβγώ theater group, μέσα από έρευνα για το θέμα της «μετάβασης». 

Στην παράσταση παρουσιάζονται τα στάδια της ψυχολογίας που ακολουθεί το άτομο που μεταβαίνει από μία γνωστή κατάσταση του εαυτού, σε μια νέα κατάσταση. Με αφετηρία το εσωτερικό χάος και την άρνηση ακολουθεί μία πορεία και καταλήγει στην εκ νέου αναγνώριση και αποδοχή του εαυτού. Αυτή η αφήγηση δίνεται μέσα από την μετεφηβική ματιά που χαρακτηρίζει τα μέλη της ομάδας. 

Η ομάδα Αβγώ Theater group δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 για της ανάγκες του εν λόγω μαθήματος και αποτελείται από φοιτητές του τμήματος Θεατρικών Σπουδών και έναν κάτοικο Ναυπλίου. Η ομάδα για το 2019 ασχολήθηκε με το θέατρο της επινόησης. 25 και 28 Μαΐου, 2019 «Μη φύγεις, επιστρέφω», Αβγώ Theater Group Πάρκο στην γωνία Σπ. Γιαννόπουλου και Μιχαήλ Ιατρού, Ναύπλιο Ώρα: 22.00-23.00
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ