ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Εθελοντική Αυτοδιοικητική Κίνηση Κρανιδίου: Θα συνεχίσουμε αταλάντευτα την ανεξάρτητη και αδέσμευτη πορεία μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:56:00 μ.μ. | |
Εθελοντική Αυτοδιοικητική Κίνηση Κρανιδίου: Θα συνεχίσουμε αταλάντευτα την ανεξάρτητη και αδέσμευτη πορεία μας
Αγαπητοί συμπολίτες,
επειδή τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν κακόβουλες φήμες περί δήθεν παραιτήσεως των μελών της Κίνησης μας που εξελέγησαν στις θέσεις των κοινοτικών συμβούλων της Κοινότητας Κρανιδίου, κ.κ. Δημήτρη Καμιζή και Κώστα Μανωλόπουλου ,σας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι αυτό δεν είναι αληθές. 

Αντίθετα μάλιστα δηλώνουμε πως τα πάρα πάνω έμπειρα στελέχη της Κίνησης μας θα εκπροσωπήσουν δυναμικά τόσο εμάς όσο και τους εκατοντάδες συμπολίτες που μας ψήφισαν, με ένα και μοναδικό σκοπό , την υλοποίηση τού οράματος μας για το Κρανίδι και την επίτευξη των στόχων μας όπως απλά αλλά συγκεκριμένα διατυπώθηκαν και συζητήθηκαν δημόσια κατά την προεκλογική περίοδο .

Πέρα από το γεγονός ότι ευελπιστούμε πώς και τα άλλα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου πού εξελέγησαν ,θα υποστηρίξουν τις θέσεις μας, ως αυτονόητες για την βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη μας, η υλοποίησή τους υπαγορεύεται και από την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος,την διαχείριση της δημοτικής περιουσίας και των πολεοδομικών και υγειονομικών διατάξεων που η εφαρμογή τους, τόσο προκλητικά περιφρονήθηκε τα τελευταία χρόνια και την οποία θα απαιτήσουμε άμεσα και ως κοινοτικοί σύμβουλοι και ως πολίτες.

Τέλος αγαπητοί συμπολίτες ,είτε μας ψηφίσατε είτε οχι, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην κρίση σας και την ψήφο σας την προσεχή Κυριακή , επ ωφελεία της πόλης του Κρανιδίου και όλων μας.

Εμείς υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε αταλάντευτα την ανεξάρτητη και αδέσμευτη πορεία μας ,όσο και αν μας κόστισε εκλογικά, διεκδικώντας δυναμικά τόσο μέσα στο Κοινοτικό Συμβούλιο όσο και μέσα στην Κοινωνία μας την επίλυση των επιτακτικών προβλημάτων που έχουμε συγκεκριμένα προσδιορίσει και ονομάσει.

Να έχετε Υγεία και Δύναμη!

Καλή αντάμωση στους κοινούς μας αγώνες για μια πόλη όμορφη και αντάξια της ιστορίας της!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ