ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Οι Κορίνθιοι ψήφισαν Νίκα για Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Οι Κορίνθιοι ψήφισαν Νίκα για Περιφερειάρχη Πελοποννήσου
 Με τεράστια επιτυχία & παλμό πραγματοποιήθηκε η πολιτική ομιλία του υπ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, την Τρίτη 21 Μαΐου, το βράδυ, στην Κόρινθο. Εκατοντάδες Κορίνθιοι ήταν παρόντες στην ανοιχτή εκδήλωση του Παναγιώτη Νίκα, έξω από το εκλογικό κέντρο Ερμού 11Β. 
Ο Παναγιώτης Νίκας, κατά την ομιλία του, τόνισε την επιτακτική ανάγκη για αλλαγή της Περιφερειακής αρχής μετά από 9 χρόνια αδιαφορίας και κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος. «Ήρθε η ώρα με διαφάνεια και έργα πνοής να προστατεύσουμε την Κορινθία και την Πελοπόννησο! Εμείς δεν είμαστε ανεύθυνοι, δε θα κατασπαταλήσουμε το δημόσιο χρήμα, το δικό σας χρήμα. θα είμαστε κοντά σε όσους μας χρειάζονται! 
Η νίκη που θα μας δώσετε θα είναι η ευθύνη μας να κάνουμε τη ζωή σας καλύτερη, για τον αγρότη, τον φτωχό, τη νεολαία μας, για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον και μια ποιότητα ζωής! Λέμε μόνο αλήθειες και δεν ψηφοθηρούμε, δε λαϊκίζουμε, δεν κάνουμε διακοπές με τα δικά σας χρήματα δήθεν για να προωθήσουμε τον τουρισμό, εργαζόμαστε σκληρά και μας ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα. 
Αγαπητοί Κορίνθιοι, γνωρίζω ότι έχετε αναθρέψει σπουδαίους ανθρώπους με τεράστια προσφορά στην κοινωνία και το έθνος, γνωρίζω ότι έχετε καθαρή κρίση και δεν παρασύρεστε από ψεύτικες υποσχέσεις, που κάποιες απ’ αυτές είναι οι ίδιες με αυτές της προηγούμενης τετραετίας και κάποιες άλλες… καινούργιες… τόσο γελοίες όσο και επικίνδυνες… 
 Γνωρίζω ότι είστε αποφασισμένοι να τελειώσετε με αυτούς τους ανθρώπους, που με ανευθυνότητα και λαϊκισμό άφησαν τον τόπο μας να καταρρέει! Μας το δείχνετε καθημερινά σε αυτήν την προεκλογική μας διαδρομή, που γυρίσαμε -εγώ και οι συνεργάτες μου- απ’ άκρη σ΄ άκρη, όλον τον όμορφο Νομό σας. Μαζί με εσάς είμαστε κι εμείς αποφασισμένοι να φέρουμε τη νίκη, για εσάς που το αξίζετε! Και θα την φέρουμε! Και δε θα είναι νίκη για μας, θα είναι νίκη για εσάς, για την Κορινθία και για ολόκληρη την Πελοπόννησο!
Έχουμε μια ομάδα δυνατή, με ανθρώπους εργατικούς, τίμιους, με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς, με γνώση, με εμπειρία και σοφία, με φρεσκάδα! Έχουμε ένα πρόγραμμα για την Κορινθία υλοποιήσιμο, με προτεραιότητες και έργα που μαζί με εσάς καθορίσαμε! Είμαστε ομάδα συνεργασίας και ενότητας! Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα του οδικού δικτύου που είναι απογοητευτική, να δώσουμε την αναγκαία φροντίδα στους Αρχαιολογικούς μας χώρους, στον Ισθμό και άλλους πλουτοπαραγωγικούς παράγοντες της περιοχής, να προχωρήσουμε τις αναπλάσεις. 
Θα προχωρήσουμε άμεσα σε έργα άρδευσης και προστασίας του περιβάλλοντος, αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά. Θα είμαστε αρωγοί σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, σε θέματα κοινωνικής πολιτικής για αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και ΑΜΕΑ, τα οποία χρηματοδοτούνται από την Ευρώπη. Εγώ και οι συνεργάτες μου, είμαστε έτοιμοι να εργασθούμε από την επόμενη κιόλας μέρα!» 
Ο υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ευχαρίστησε για την παρουσία και τη δυναμική του στήριξη τον πρ. Υπουργό και Βουλευτή Μάκη Βορίδη καθώς και τους Ανδρεά Λυκουρέντζο, Χρήστο Δήμα, Νίκο Ταγαρά, Κώστα Κόλλια, Γρηγόρη Καρπούζη, Χρήστο Κορδώση, Χρήστο Σεργεντάνη, Βιβή Ξένου, Μαριλένα Σούκουλη, τους Προέδρους ΔΗΜΤΟ των Δήμων Κορινθίας, τους Αυτοδιοικητικούς και τους εκατοντάδες Κορίνθιους, που δίνουν το μήνυμα της απόλυτης κυριαρχίας του Παναγιώτη Νίκα και του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία για τη Πελοπόννησο»! 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ