ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΚΑΦΕΣ - ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Γιόρτασαν τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη στο ανακαινισμένο κοιμητηριακό Ναό Ινάχου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:10:00 π.μ. | | |
Γιόρτασαν τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη στο ανακαινισμένο κοιμητηριακό Ναό Ινάχου
 Εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού μας, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες προς όλους τους παρευρισκομένους που ήρθαν απόψε να συμπροσευχηθούν και να τιμήσουμε τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη,προστάτες όλων ημών.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε θερμά τον Αιδεσιμώτατον Πρωτοπρεσβύτερο Πατέρα Δημοσθένη Γάτσιο που με την παρουσία του σήμερα στον Ναό μας και με τον εμπνευσμένο λόγο του προς το Εκκλησίασμα ελάμπρυνε την Ιερά Πανήγυριν.
Ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας ο Κύριος να σας χαρίζει υγεία και έτη πολλά.
Ευχαριστούμε τον Αιδεσιμότατο Ιερέα Πατέρα Αριστείδη Αποστολόπουλο που αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας και μας ετίμησε με την παρουσία του.
Επίσης, θερμότατες ευχαριστίες οφείλουμε στον Διευθύντη του δημοτικού Σχολείου Ινάχου κύριο Ιωάννη Γιαννόπουλο, και την συνοδό δασκάλα κυρία Ιωάννα–Στεφανία Τσιμή, καθώς και τα παιδιά που κόσμησαν την λιτάνευση της Ιεράς εικόνος. Ευχόμαστε καλή πρόοδο, υγεία και φώτιση.
Σήμερα,Αγαπητοί μου Αδελφοί, όπως όλοι διαπιστώνετε, έχουμε την τιμή και την χαρά να εορτάζουμε τους Αγίους μας Κωνσταντίνο και Ελένη μεγαλύνοντας, τιμώντες και προσκυνώντας την σεπτή εικόνα τους, σε μια ανακαινισμένη, και εξωραϊσμένη Εκκλησία, στα μέτρα των οικονομικών δυνατοτήτων που οι συνδρομές και οι αφιερώσεις των Ενοριτών του Αγίου Δημητρίου Ινάχου επιτρέπουν.
Ευχαριστώ τους Ενορίτες του Αγίου Δημητρίου Ινάχου για την συνδρομή τους, για να πραγματοποιηθεί η Ανακαίνιση του Ιερού Ναού.

Ευχαριστώ τους Επιτρόπους της Ενορίας μας για την προσωπική εργασία που προσέφεραν στο όλο έργο.

Ευχαριστώ όλους τους τεχνίτες μας που εργάστηκαν με αγάπη, σεβασμό αμέριστο ενδιαφέρον και ζήλο για το όμορφο αποτέλεσμα.

Τον Σιδερά κύριο Γεώργιο Χρόνη.

Τον Ελαιοχρωματιστή κύριο Παναγιώτη Πάτσιο.

Τον Ηλεκτρολόγο κύριο Παναγιώτη Πεθεριώτη.

Τους Μαρμαράδες κυρίους Νικόλαο και Αθανάσιο Καπετάνιο.

Για τα Τζάμια κύριο Δημήτριο Μπαμπαλιάρο.

Για τα Ηχητικά κύριο Βασίλιο Μαρκάκη.

Το Σοφατζή κύριο Κωνσταντίνο Μπουλούκο.
Τέλος, εύχομαι προς όλους να έχετε την ευχή και την ευλογία των Αγίων Ενδόξων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης και να μεσιτεύουν στον Πανάγαθο Τριαδικό Θεό για εσάς και τις οικογένειες σας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ