Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση Συνδυασμού Συμβουλίου Κοινότητας Ερμιόνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 π.μ. | |
Ανακοίνωση Συνδυασμού Συμβουλίου Κοινότητας Ερμιόνης
Ερμιονίτισσες, Ερμιονίτες,

Με βαθύτατο αίσθημα ευθύνης και με πολύ πάθος για την όμορφη Ερμιόνης μας, μια ομάδα φίλων συγκεντρωθήκαμε να συζητήσουμε για το αύριο της Ερμιόνης.

Η συζήτηση μας αυτή έγινε αφορμή να προχωρήσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, σαν μια γροθιά, στη συγκρότηση ενός ανεξάρτητου συνδυασμού.

Είμαστε άνθρωποι εργάτες, του μόχθου και της βιοπάλης, γνωστοί μεταξύ μας από κοινούς ανιδιοτελείς αγώνες από διαφορετικά μετερίζια και με σεβασμό ο ένας προς τον άλλο.

Ξεπερνώντας μικρόψυχες πολιτικές, μακριά από κόμματα, παραταξιακά άρματα και επάρσεις, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες αξιωμάτων, ίσοι μεταξύ ίσων, προχωράμε όλοι μαζί αδέσμευτοι, ανεξάρτητοι, ελεύθεροι με γνώμονα την αγάπη και το καλό της Ερμιόνης.

Ο συνδυασμός της εμπειρίας, της δυναμικής των νέων προσώπων και της άνεσης του χρόνου που διαθέτουμε, μας κάνουν να νοιώθουμε ότι πατάμε σταθερά στα πόδια μας, ώστε να μπορέσουμε να διοικήσουμε και να λύσουμε προβλήματα που δεν λύθηκαν.

Η Δημοτική κοινότητα Ερμιόνης και κάθε κοινότητα σύμφωνα με το νόμο «Καλλικράτη» και «Κλεισθένη», είναι εξαρτημένες από το Δήμο Ερμιονίδος.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεργαστούμε με τιμιότητα, ηθική και διαφάνεια με όποιον και όποιους εκλέξει ο κυρίαρχος λαός, να διοικήσουν το Δήμο Ερμιονίδος.

Δεν είμαστε απέναντι από κανέναν, δεν βλέπουμε εχθρούς, δεν πολεμάμε πρόσωπα.

Αντίπαλος μας είναι τα προβλήματα της Ερμιόνης και όχι οι πολιτικοί χώροι.

Μας ενδιαφέρει η πρόοδος και η ανάπτυξη της Ερμιόνης και όχι τα προσωπικά συμφέροντα και οι αλληλοκατηγορίες. Θέλουμε να δώσουμε στην Ερμιόνη τη διασημότητα που της αξίζει.

Μας ενώνουν πολλά, μας χωρίζουν λίγα.

Ερμιονίτη, Ερμιονίτισσα,

Σ’ αυτή την προσπάθεια μας να διαμορφώσουμε το μέλλον μας, εμείς οι Ερμιονίτες, θα σας χρειαστούμε όλους δίπλα μας.

Όταν είμαστε ενωμένοι, δίπλα και μαζί με τον πολίτη, με πίστη στις αξίες και στις ιδέες μας, δεν υπάρχει κανείς και τίποτε που να μπορεί να μας γυρίσει πίσω.

Ο Συνδυασμός μας για τις κοινοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 έχει:

Α) Επωνυμία «Ερμιόνη δ’ εστί των ουκ ασήμων πόλεων»

(Η Ερμιόνη είναι μια από τις σημαντικές πόλεις)

Επιλέξαμε αυτή την ονομασία για να αναδείξουμε την ιστορική και γεωγραφική σημασία της πόλης μας όπως χαρακτηριστικά την αναφέρει «Ερμιόνη δ’ εστί των ουκ ασήμων πόλεων», ο μεγάλος της κλασικής αρχαιότητας Γεωγράφος και Ιστορικός Στράβων, που την επισκέφθηκε και ενδιαφέρθηκε για την Ιστορία της και την γεωγραφική της θέση.

Β) Το σύμβολο μας είναι η τριήρης.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ