ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Γιάννης Μπούνος: Θέτω την υποψηφιότητά μου με τη παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου

Γιάννης Μπούνος: Θέτω την υποψηφιότητά μου με τη παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου
 Ονομάζομαι Μπούνος Ιωάννης του Γεωργίου Μπούνου και της Μαγδαληνής Τσιτσοπούλου, γεννηθείς την 1η Δεκεμβρίου του έτους 1986. Κατάγομαι από την Τοπική Κοινότητα Παναρητίου, ενώ μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης στην πόλη του Ναυπλίου. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, καθώς και Νομική στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκινά από τα φοιτητικά μου χρόνια σαν Υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και έπειτα σαν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αργολίδος, από το 2010 έως το 2013. Παράλληλα, έχοντας εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος το 2010, ανέλαβα καθήκοντα Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και μέλους της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων.

Στην πλέον κρίσιμη για το μέλλον του τόπου μας περίοδο, θέτω την υποψηφιότητά μου με τη δημοτική παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο - Επόμενη Μέρα», με γνώμονα το συμφέρον και την ευημερία της πόλης μας, όπως και των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου. Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση των σημαντικών έργων που έχει δρομολογήσει η δημοτική μας Αρχή, σηματοδοτώντας την απαρχή μιας εποχής, όπου η νέα γενιά θα επανακαθορίσει την επόμενη μέρα.

Μετά Τιμής,
Ιωάννης Γ. Μπούνος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ