ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Παρέμβαση Γ. Μανιάτη στη Βουλή για τα λάθη κτηματογράφησης στην Ανδρίτσα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:46:00 π.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το πρόβλημα που έχει εντοπιστεί στην Ανδρίτσα το τελευταίο χρονικό διάστημα με τα λάθη κτηματογράφησης που έχουν γίνει κατά την προηγούμενη δεκαπενταετία το έχω ήδη αναφέρει κι έχω ζητήσει τη λύση του από τη διοίκηση της εταιρίας του Κτηματολογίου. 

Οι νομικές υπηρεσίες της εταιρίας έχουν αντιληφθεί το λάθος, που δεν οφείλεται σε κανενός είδους παράληψη των ιδιοκτητών ακινήτων της Ανδρίτσας, αλλά σε λάθη της αρχικής κτηματογράφησης. 

Η επίλυση προφανώς, δεν μπορεί να είναι η δικαστική οδός, η οποία θα επιβαρύνει με τις σχετικές αγωγές έως και 4.000€ τους θιγόμενους ιδιοκτήτες. Πολύ περισσότερο, που σε επίσημες καταγραφές, όπως το ΟΣΔΕ, τα κτήματα - γεωτεμάχια (κυρίως με ελιές) επιδοτούνται κανονικά από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ως ανήκοντα στην Ανδρίτσα.

Έχω ζητήσει να ενημερωθώ αμέσως μόλις υπάρξει η σχετική αντιμετώπιση. Ταυτόχρονα, με σχετική παρέμβασή μου στη Βουλή, ζητώ την παρέμβαση του αρμόδιου υπουργού, προκειμένου τα προβλήματα των ιδιοκτητών της Ανδρίτσας, αλλά και άλλων περιοχών της χώρας με ανάλογα θέματα, να επιλυθούν με νομικά ορθό τρόπο».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ